Fotograful în vârstă de 44 de ani, care s-a iubit cu George Michael din 2012 până la moartea acestuia, în 2016, la 53 de ani, a scris pe Twitter: ”Lucrurile lui George Michael sunt la vânzare, dacă vă interesează. E o cale de a supraviețui până îmi rezolv problemele cu familia sa și cu avocatul. De vreme ce sunt lăsat fără vreun ajutor și din moment ce nimeni nu mai e uman”.

Fanii sunt scandalizați, pentru că Fadi, care refuză să-și ia un job, așa după cum recunoaște, pare să nu mai aibă pic de respect față de George Michael. ”Sunt dispus să vând și tot felul de povești (cu George Michael tabloidelor – n. red.). Am terminat cu gândurile respectuoase la adresa lui George Michael și a celorlalți”, continuă el pe rețeaua de socializare.

”Voi lupta pentru dreptul meu de la George Michael până în ultima zi a vieții mele”, mai scrie Fadi, referindu-se bineînțeles la averea lăsată în urmă de artist.

”Și nu-mi voi lua un job!”, mai spune Fadi.

Probabil lupta în justiție dintre Fadi și familia lui George Michael e urâtă, din moment ce fotograful încheie: ”Jur pe viața mamei mele și pe viața mea că mă voi răzbuna până la ultima suflare. Voi face tot ce trebuie pentru a mă răzbuna. Viitorul e trist”.

Luptă pentru averea de peste 105 milioane de lire sterline

Fadi locuiește în prezent în casa lui George Michael din Londra, care este estimată la 5 milioane de lire sterline. Averea lăsată în urmă de artist depășește 105 milioane de lire sterline.

Luna trecută, Fadi era în căutarea unui scriitor, care să-l ajute să editeze un roman și îl căuta prin intermediul aceleiași rețele sociale.

Comportamentul afișat de Fadi e complet diferit față de cel de acum câteva luni. În decembrie, el scria că îi lipsește George Michael foarte mult.

Foto: Hepta

Vezi și Prințesa Diana era atrasă fizic de George Michael? Dezvăluiri despre relația celor doi

Citește și: