Cel care i-a stat alături lui George Michael timp de 4 ani și cel care, de altfel, l-a găsit mort în locuința sa, nesfiindu-se să-i fotografieze cadavrul, a fost filmat de un londonez în timp ce lovea cu furie mai multe mașini. La sosirea poliției a insistat însă că își lovea propria mașină, scrie presa britanică.

Hairstilistul Fadi Fawaz aproape că a distrus astfel un Mercedes, un BMW și un Toyota Auris.

Nu se cunosc motivele pentru care Fadi a ales să vandalizeze mașinile, dar se știe că acesta nu a avut un trai ușor după moartea iubitului său, mai ales că era întreținut de acesta. Fadi locuiește în prezent în moteluri ieftine și chiar pe stradă de când a fost dat afară din reședința de 97 de milioane de lire sterline a lui George Michael.

Acesta susține că are dreptul la o parte din moștenirea lăsată de artist, însă familia lui George Michael este de altă părere. El a fost evacuat în 2018, după un an şi jumătate în care a refuzat să părăsească vila.

După evacuare, pentru el s-a declanșat iadul. Fără job și plin de datorii, acesta a ajuns să trăiască în sărăcie lucie. O schimbare radicală pentru libanezul cu un start prost în viață, într-o țară sfâșiată de război, dar care ajunsese să trăiască în lux, grație artistului.

Vezi și Veste soc: Sora lui George Michael, gasita moarta, exact la trei ani de cand a decedat fratele ei

Citește și:

Jojo s-a pozat în vacanță, în costumde baie. Ce bine arată la 39 de ani! Unde a plecat artista în concediu

8 motive pentru care Jason Momoa este cel mai bun bărbat din lume