Starul, în vârstă de 37 de ani, se bucură în continuare de succes și este văzut adesea pe plajă, dând autografe admiratoarelor și antrenându-se de zor. Însă, fanii sunt șocați de imaginile recente cu fosta lui soție, Loni Willison, cu care până acum câțiva ani forma unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbizul american. Povestea lor de viață bate scenariul oricărui film de la Hollywood.

Loni, fost fotomodel și instructoare de fitness, este surprinsă cu o șapcă în cap și ochelari, nespălată, în timp ce caută prin tomberoane și împinge după ea un cărucior de cumpărături în care are puse haine și pături murdare și gunoaie.

Jeremy se bucura de o viata de luxSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Andreea Bănică vorbește despre problemele din familia ei. A plecat de acasă. „Nu a fost ușor să trăiesc așa…”

Loni Willison era o antrenoare de fitness căutată de celebrități

Jackson, care l-a interpretat pe salvamarul Hobie Buchannon în Baywatch, și Willison (35 de ani) s-au căsătorit în 2012, însă căsnicia lor tumultuoasă a rezistat dor doi ani.

Deși americanii erau înebuniți după formele voluptoase ale lui Loni, aceasata s-a transformat dintr-o blondă superbă într-o cerșetoare. După separarea de Jeremy Jackson, Loni Willison a intrat în depresie și a început să consume stupefiante. Blonda a încercat de mai multe ori să-și pună capăt zilelor. De vină ar fi fost și bătăile repetate aplicate de Jeremy Jackson, care avea probleme mari cu alcool.

 

View this post on Instagram

 

Da modella a barbona: Loni Willison, ex moglie della star di Baywatch, ora vive per strada Dalle passerelle alla strada, il destino di Loni Willison – ex moglie dell’attore Jeremy Jackson, figlio di Mitch Buchannon nella serie „Baywatch” – non è certo dei migliori. Nata in California, è bella, alta, magra. Posa per alcune copertine e sposa anche una star della TV. Oggi però vive in strada: #LoniWillison #DavidHasselhoff #JeremyJackson # #BillyWarlock ! #photo #model #fashion #photography #blondelocks #NewYork#Milano#milan#italia#italy##news #radio #rai#tvnews#mediaset #gfvip3#politica #formazione #infonews#tvitaliana #telegiornale

A post shared by news (@news.newstv) on

Imaginile cu ea au făcut înconjurul mapamondului și nimic din aspectul ei nu mai amintește de blonda cu forme voluptuoase care sculpta trupurile celebrităților în sala de fitness.  Frumoasa blondă a decăzut într-atât de mult, încât oamenii de rând o ocolesc pe stradă.

 

Jeremy Jackson a încercat să o omoare

Cea mai violentă agresiune fizică, în urma căreia Loni (35 de ani) s-a ales cu două coaste rupte, leziuni la nivelul gâtului și zgârieturi pe tot corpul,  a avut loc în 2012, când actorul a încercat să-și omoare soția în timpul unei beții. Acesta a fost momentul în care cei doi au decis să se despartă,  iar Jackson a ajuns după gratii. Însă, ulterior acesta a fost eliberat și chiar a scăpat și de acuzații.

Întrebat dacă nu e îngrijorat pentru fosta lui soție, după ce în presă au apărut imaginile cu Loni căutând în gunoaie, Jeremy nu a vrut să comenteze, precizând pentru Daily Mail: „Tot ce pot să vă spun este că atenția mea, timpul meu, și concentrarea mea sunt acolo unde pot fi mai eficient și că fac tot ce trebuie.”

„Mi-ar plăcea să vă spun partea mea din povestea asta. Să vă arăt faptele exact așa cum au fost. Dar am fost sfătuit de avocați să mă abțin, nu pot să comentez acum”, a mai spus el.

Întrebat dacă Willison l-a căutat ca să-i ceară ajutorul, Jackson a refuzat politicos să mai comenteze.

Citește și: