Actrița și miliardarul Elon Musk (45 de ani) formează un cuplu, potrivit zvonurilor,  încă din vara anului trecut, când divorțul dintre Amber și Depp încă nu fusese pronunțat, însă superba blondă a confirmat abia acum relația cu fondatorul PayPal. Amber demonstrează că s-a orientat destul de bine după ce s-a despărțit de celebrul actor din „Pirații din Caraibe”, relație care i-a adus foarte multă notorietate, și acum a pus mâna pe un miliardar care îi face toate poftele.

*** PREMIUM EXCLUSIVE *** Amber Heard goes public for the first time with billionaire boyfriend and Tesla boss, Elon Musk.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Potrivit pozelor de pe Instagram, actrița și iubitul ei își petrec serile numai prin restaurante și merg în tot felul de destinații exotice. Recent, Amber a pus pe rețeaua de socializare o fotografie în care arată că se află în Australia, unde a mers pentru prima dată de la scandalul din 2015, când ea și Johnny au fost nevoiți să prărăsească țara din cauza câinilor lor.

Aceasta apare împreună cu iubitul ei, șeful Tesla, în timp ce iau o cină romantică și sunt foarte apropiați, dar și într-un parc de distracții, unde au mers însoțiți de unii dintre cei șase fii ai lui Musk. Mai mult, actriței se pare că îi priește relația cu Musk, având în vedere că pare foarte fericită și relaxată.

Amber Heard s-a măritat cu Johnny Depp în 2014 și au divorțat după doar 15 luni de mariaj. Musk, de asemenea, a divorțat pentru a doua oară în noiembrie anul trecut. El are șase fii cu prima lui soție, Justine Wilson, și are o avere estimată la 14,9 miliarde de dolari.