În ciuda faptului că au avut o relație tumultoasă, în ciuda faptului că nu s-au despărțit amiabil, actrița în vârstă de 48 de ani a ținut ca Charlie Sheen să-i fie alături când îi jură credință altui bărbat. La nunta din vară cu Aaron Phypers, Charlie Sheen a fost invitat, dar nu a venit.

Îl invitase chiar dacă era vorba despre o ceremonie restrânsă, în familie, pe o plajă din Malibu.

”Indiferent ce se întâmplă cu Charlie și mine, îl invit la orice are legătură cu copiii și cu mine”, a declarat Denise Richards.

”Chiar dacă venea cu o prostituată, nu mi-ar fi păsat”, a spus vedeta, dând de înțeles că ar fi vrut ca fostul ei soț să fie acolo. Acvesta nu i-a onorat invitația.

Afirmația ei este mai cu seamă neașteptată, ținând cont că ea și Charlie Sheen, care au împreună doi copii – Sam, de 14 ani, și Lola, de 13 ani – au avut unul dintre cele mai urâte și publice divorțuri din Cetatea Filmului.

O poveste de dragoste tumultoasă

Cei doi s-au cunoscut în 2000, pe platoul de filmare la ”Good Advice”. Abia un an mai târziu, când au filmat iar împreună, pentru ”Spin City”, a început însă relația lor. În 2002 s-au căsătorit, dar până în 2005 povestea de dragoste se terminase. În acea vreme, actorul avea deja probleme cu drogurile și alcoolul.

Denise l-a părăsit fără drept de apel, chiar dacă mai avea trei luni și năștea. Ulterior, a mai adoptat singură o fetiță.

Însă, peste ani, ea și Sheen, care între timp s-a lăsat de droguri și alcool, după ce a fost diagnosticat cu HIV, au reînvățat să aibă încredere unul în celălalt. Au găsit o cale de a colabora, pentru a fi buni părinți pentru cele dpuă fetițe pe care le au împreună.

”Nu am fost niciodată furioasă pe faptul că am divorțat. Am trecut prin multe și asta m-a schimbat. Dar iubesc viața și sunt genul de persoană care vede partea plină a paharului”, declară ea.

Actrița înțelege că multe dintre deciziile fostului soț nu au fost luate de către el, ci de către dependența de care suferea. Spune că are empatie pentru el și că vrea să-i ofere ocazia de a fi o persoană și un tată mai bun.

Cât despre rochia îmbrăcată la nunta din vară, actrița a spus că aceasta a fost făcută în doar 24 de ore. N-a fost una tradițională, pentru că nici nu și-a dorit asta: ”Nu am vrut o rochie de mireasă tradițională. Am purtat una la prima nuntă, așa că am vrut ceva diferit d acaestă dată”.

Atipică a fost și plecarea de la nuntă a actriței. Aceasta le-a spus ”la revedere” invitaților de pe șaua unei motociclete condusă de cel care tocmai îi devenise soț.

Vezi și Fosta soție a lui Charlie Sheen, Denise Richards, s-a căsătorit. Mireasa a fost desculță la nuntă | GALERIE FOTO

Citește și: