Asta, în condițiile în care averea acestuia se ridică la 500 de milioane de dolari și în contextul în care cei doi au încheiat un acord prenupțial, care îi dă dreptul să primească, la divorț, un apartament în valoare de 6 milioane de dolari, un cec de 500.000 de dolari şi o alocaţie anuală de 1 milion de dolari.

În plus, aceasta va mai primi și jumătate dintr-un alt apartament.

Însă Grace Hightower, în vârstă de 63 de ani, spune că este îndreptăţită să primească jumătate din veniturile actorului din perioada între anul 2004 (când cei doi s-au căsătorit a doua oară.

Cei doi au mai fost căsătoriți și în perioada 1997 – 1999, însă pretențiile lui Grace nu se întind până acolo.

În afară de veniturile obţinute din filme, Robert de Niro deţine acţiuni în mai multe companii, printre care lanţul de restaurante Nobu sushi, The Greenwich Hotel din New York şi Canal Productions.

Actorul american în vârstă de 75 de ani şi soţia sa, care au anunţat, la sfârşitul lui 2018, că divorţează după 21 de ani de căsnicie, nu se înțeleg nici în ceea ce privește custodia fiicei lor minore, Helen, în vârstă de 7 ani, născută de o mamă surogat.

Și după prima căsătorie au fost în conflict legat de custodia lui Elliott, fiul lor diagnosticat cu autism.

Robert de Niro mai are doi copii – Drena, în vârstă de 47 de ani, şi Raphael, în vârstă de 42 de ani – cu fosta soţie, actriţa Diahnne Abbott, cu care a fost căsătorit în perioada 1976 – 1988, şi alţi doi fii, gemenii Julian şi Aaron, în vârstă de 23 de ani, cu o fostă iubită, din perioada 1988 -1996, actriţa Toukie Smith.

Vezi și Știai că fiul cel mare al lui Robert de Niro are origini africane? Totuși, îi seamănă | GALERIE FOTO

Citește și: