Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, părea distrusă după ce a fost părăsită de prezentatorul de la Antena 1, în urmă cu șase ani. Numai ea știe prin ce a trecut. Acesta a părăsit-o atunci pentru cântăreața Lidia Buble, cu care a avut o relație pasională timp de patru ani.

Acum Răzvan Simion se răsfață în brațele Dalianei Răducan, de care pare extrem de îndrăgostit. Dar iată că și Diana și-a refăcut viața după divorț. Sâmbătă, 4 septembrie, fosta soție a lui Răzvan Simion a spus din nou „Da!” în fața ofițerului de Stare Civilă din Timișoara.

s-a-casatorit-cu-un-om-de-afaceriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Alesul inimii ei este omul de afaceri Radu Bița, pe care îl cunoaște de 20 de ani și cu care s-a reîntâlnit la un eveniment în 2019. După ceremonia de la Starea Civilă, Diana și soțul ei au publicat pe conturile lor de pe rețelele sociale imagini de la fericitul eveniment. ”Da. Suntem o familie!”, a scris soțul Dianei pe pagina lui de Facebook.

Răzvan Simion a părăsit-o pe Diana pentru Lidia Buble

În 2015, Răzvan Simion șoca pe toată lumea anunțând divorțul de Diana, femeia care i-a dăruit doi copii și care i-a stat alături timp de 15 ani. Atunci, Diana Simion a luat viața de la capăt și s-a mutat în Timișoara.

La câțiva ani distanță, a apărut în viața ei Radu Bița, care pare să aibă o relație foarte apropiată cu copiii partenerei sale și ai lui Răzvan Simion.

Vezi și Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 17 ani! Ce mesaj i-au transmis tatăl ei și iubita lui, Daliana Răducan

Citește și:

Unde stă Mihaela Rădulescu atunci când vine în România. Prezentatoarea TV a păsărit țara în urmă cu 15 ani: ”Nu mai am nimic aici”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc să devină părinți pentru prima dată?