Mayte Garcia, care a fost căsătorită cu Prince în perioada 1996 – 2000, a declarat că artistul nu a fost niciodată violent cu ea și că niciodată nu l-a văzut să aibă un astfel de comportament nici față de femei, nici față de bărbați.

În plus, mai spune ea, nu l-a văzut niciodată drogându-se. O singură dată l-a văzut beat în toți anii în care au fost împreună.

În plus, femeia s-a aratătat sceptică legat de faptul că Prince ar fi avut o relație cu Sinead O’Connor, așa cum pretinde cântăreața irlandeză.

Despre fostul soț, Garcia mai spune că era o persoană spirituală și religioasă.

”A încercat să mă bată foarte rău. A trebuit să scap din casa sa în toiul nopții”

În înregistrarea apărută în presă zilele trecute, Sinead O’Connor afirmă Prince folosea droguri sau lua medicamente foarte tari în mod curent. ”Știu pentru că am petrecut timp cu el”, declara ea.

Când apela la aceste susbstanțe devenea de nerecunoscut. Ochii i se schimbau, ”devenea violent, foarte agresiv”. ”A fost extrem de violent cu multe femei din viața sa, inclusiv cu mine. Câteva femei au ajuns la spital după ce Prince lua aceste substanțe”, spunea cântăreața.

”A încercat să mă bată foarte rău. A trebuit să scap din casa sa în toiul nopții”, afirmă Connor, în vârstă de 51 de ani, povestind despre propria experiență.

Joi, ancheta penală după moartea lui Prince a fost finalizată, iar justiția americană a anunțat că nu va declanșa urmarirea penală în cazul niciunei persoane, pentru că nu a reușit să stabilească metoda prin care artistul și-a procurat analgezicul care i-a provocat decesul.

Citește și: