Phil Collins, o legendă a muzicii, trece prin clipe grele la 70 de ani. Starea sa de sănătate este tot mai precară, iar artistul a mărturisit recent că nu se mai poate deplasa și abia mai poate ține în mână bețelele de la tobe, mărturisind că se va retrage de pe scenă, pentru că e prea bolnav. Dar cu toate acestea, și problemele personale îi dau bătăi de cap. Fosta soție, Orianne Baters, tot îl cheamă prin tribunale și face acuzații due la adresa lui, care nu-i fac deloc cinste.

Artistul va trebui în luna decembrie, după ce termină turneul, să răspundă în fața unui judecător în cadrul unei depoziții video. Cei doi au ajuns să se judece în instanța pentru vila artistului din Malibu, Orianne susținând că artistul i-a promis jumătate din banii obținuți din vânzarea locuinței, dar nu a primit nimic. Phil va fi nevoit să răspundă unor întrebări puse de avocații fostei sale soții, care îi aduce afuzații umilitoare. Printre acestea se numără refuzul artistului de a face dus sau a se spăla pe dinți timp de luni întregi, abuzul de alcool și medicamente, cât și faptul că este depresiv, abuziv și incapabil să facă sex. Cântărețul a negat vehement afirmațiile făcute de fosta soție.

„Nu s-a spălat luni întregi pe dinți, a încetat să mai facă duș și a devenit depresiv, abuziv și incapabil să facă sex”, a declarat fosta soție.

„Va fi foarte inconfortabil pentru Phil, care este foarte rușinos și ține foarte mult la intimitatea sa, dar i se vor pune întrebări despre viața lui. Orianne susține că vrea ca lumea să știe adevărul și simte că justiția îl va face pe Phil să-i dea jumate din cât a încasat pe casă, ea insistând că așa i-a promis el când s-au despărțit.

Phil Collins And Genesis At Utilita Arena In Birmingham On First Night Of The Last Domino! TourSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Astăzi la 70 de ani, artistul britanic pare măcinat de boală, iar războiul pe care îl duce cu fosta nevastă nu a făcut decât să-i provoace și mai multă suferință. Trist, cu părul complet alb, artistul e de nerecunoscut. Durerea, dar și suferința și-au pus amprenta pe chipul și trupul artistului care ne-a încântat ani la rând cu muzica lui și mulți dintre noi i-am fredonat melodiile. Acesta s-a simțit trădat de fosta lui soție, Orianne Cevey, și războiul dintre ei a început după ce fosta lui soție, cu care locuia împreună și forma un cuplu, deși au divorțat, s-a căsătorit, în mare secret, cu un bărbat mult mai tânăr.

Războiul dintre Phil Collins și fosta soție a început după ce femeia l-a părăsit pentru un bărbat mai tânăr

Mai exact, cei doi au divorțat în 2008, dar s-au apropiat din nou opt ani mai târziu și s-au mutat din nou împreună. Totul s-a terminat brusc, însă, anul trecut, când Orianne s-a măritat cu alt bărbat, în mare secret, în Las Vegas. Pentru a-și ascunde relația, ea i-a zis lui Collins că se duce în Vegas cu afaceri. Când a aflat adevărul artistul și-a dat afară soția din vila, în valoare de 40 de milioane de dolari, în care locuiau împreună, și a schimbat toate codurile de acces în casă.

Orianne l-a amenințat cu dezvăluiri umilitoare din viața lor de cuplu, dar artistul nu s-a lăsat înduplecat și cei doi au început să se judece, pentru banii de pe vila din Florida, pe care a vândut-o recent. El a cerut un oridin de evacuare pe numele soției sale, după ce a aflat că aceasta s-a căsătorit în mare secret cu Thomas Bates, în 2020,iar ulterior a vândut-o. Deși în prima instanță artistul a câștigat, Orianne a reușit să deschidă din nou procesul și îl cheamă din nou în fața judecătorului ca să îi ceară artistului jumătate din valoarea vilei.

Phil Collins abia se mai poate deplasa

„Înțelegerea inițială a fost că ea va lua jumătate din valoarea casei. Acesta era înțelegerea făcută între ei. Ea l-a dat în judecată pentru jumătatea care îi aparține, însă el încearcă să închidă cazul. Acum judecătorul a dat un verdict favorabil pentru continuarea procesului”, a declarat un apropiat al celor doi pentru Page Six.

Fosta soție a artistului și actualul ei soț sunt mulțumiți de rezultat. „Se simte foarte bine. Ești cam îngrijorat când lupți împotriva cuiva atât de puternic și bogat ca el. E drăguț că au câștigat chiar și o rundă, iar ea e foarte fericită”, a mai spus sursa.

Phil Collins ajuns la 70 de ani a mărturisit cu mare durere într-un interviu recent pentru BBC că trebuie să se retragă din muzică din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

„Mă confrunt cu niște probleme fizice, ceea ce este foarte frustrant, pentru că știți, mi-ar fi plăcut să cânt pe scenă cu fiul meu”, a declarat el joi într-un interviu rar pentru „BBC Breakfast”, alături de colegii săi de trupă Genesis.

„Abia mai pot ține un băț cu această mână, așa că am anumite dificultăți fizice care mă împiedică să mai cânt”, a adăugat muzicianul.

Collins, o legendă a muzcii, a avut numeroase probleme de-a lungul anilor din cauza coloanei. El s-a rănit foarte rău la spate, în 2009, și pentru prima dată a confirmat că nu mai poate cânta la tobe, în urma accindentării.

Cântărețul a mărturisit că are probleme mari cu spatele. „Vertebrele mele mi-au zdrobit măduva spinării din cauza poziției în care stăteam la tobe, în urma aniilor întregi de cântat. Nici măcar nu pot ține bețele în mod corespunzător fără să nu am dureri. Obișnuiam să-mi lipesc bețele de mâini”, a mai spus artistul.

Mai mult, cântărețul „You’ll Be in My Heart” a suferit un alt accident în 2015, când a suferit o căzătură urâtă și a trecut printr-o operație foarte dificilă, în urma căreia se mai poate deplasa cu mare greutate, nervii lezați. În prezent, se deplasează doar în scaun cu rotile sau cu ajutorul unui baston.

Citește și:

Abia s-a despărțit de soț și se mărită! Cum a fost cerută de soție Anda Adam: ”Ca într-un film, am plâns de bucurie” Pozele sunt spectaculoase!

Walter Zenga are o nouă iubită, după despărțirea de soție. E tot o româncă!