Miranda, căsătorită în mai 2017 cu miliardarul Evan Spiegel, fondator al Snapchat, a anunțat în noiembrie că e însărcinată cu primul copil al cuplului. Nu a menționat însă în ce lună este.

Miranda Kerr gravidaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Întrebată înainte de căsătorie ce părere are dacă un bebeluș ar veni înainte de nuntă, Miranda, în vârstă de 34 de ani, a luat prin surprindere, declarând: ”Nu încă. Nu până nu ne vom căsători. Partenerul meu e foarte tradiționalist”.

Și iată că exact așa au stat lucrurile. Curând va veni pe lume și cel mai nou membru al familiei. Vedeta mai are un băiat în vârstă de 7 ani, Flynn Christopher Bloom, cu fostul soț, actorul Orlando Bloom. Cei doi au fost căsătoriți timp de trei ani, din 2010 până în 2013.

Cu actualul soț, Miranda s-a afișat prima oară în 2015. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse, în fața a doar 45 de invitați, în grădina casei miliardarului din Los Angeles.

Evan Spiegel, care are numai 27 de ani, fiind cu 7 ani mai tânăr decât soția sa, a fost numit, în 2015, cel mai tânăr miliardar.

Foto: Hepta

Citește și:

Maria Marinescu este în culmea fericirii! Vedeta a devenit din nou mamă

În sfârșit, vești bune de la Shakira. Anunțul făcut de cântăreață