Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a reinventat la 46 de ani și, la 11 ani de la divorț, a spus din nou „DA” la Starea Civilă. Mihaela Coșerariu a anunțat pe Facebook că a devenit doamna Șerbănescu, pozând cu certificatul de căsătorie, în mână. Excentrică și fără inhibiții, Mihaela a purtat o fustă mini în ziua cununiei, iar ședința foto cu proaspeții însurăței este, și ea, ieșită din tipare. Cătălin a purtat blugi și sacou la Starea Civilă, dar Mihaela s-a întrecut pe sine: peste o pereche de pantaloni scurți din denim a avut un tutu alb, pe umeri, o capă din blăniță, mănuși lungi și sandale cu puf.

Cătălin Șerbănescu a anunțat și el pe Facebook căsătoria cu Mihaela, iar felicitările prietenilor au venit din plin. „Luni este o zi bună pentru o nuntă albă”, a scris Mihaela, indicând drept locul faptei satul Veneția de Jos, din județul Brașov. Tot acolo au realizat și ședința foto în calitate de cuplu căsătorit.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a măritat

mihaela-coserariu-s-a-maritat-10SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu au fost căsătoriți aproape 14 ani

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu au fost căsătoriți timp de aproape 14 ani și au doi copii, Ștefania și Filip, care acum sunt în grija lui Mădălin și ai actualei soții, Cristina Șișcanu. În 2010, când s-au despărțit, Mădălin a explicat, elegant, care au fost motivele.

„Îmi e greu să vorbesc despre noi, dar o fac din respect pentru publicul meu fidel. Vorbesc acum şi pentru că am acordul Mihaelei, soţia mea. Ştiu că în România pare anormal ca un cuplu să se poată separa amiabil. Cred că vor căuta scheleţi în dulap şi de aceea fac aceste clarificări încă de la început.

Am trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia mea timp de 13 ani şi jumătate. În această clipă, eu şi Mihaela suntem separaţi. Acum două luni, soţia mea s-a mutat împreună cu băieţelul nostru, Filip. Ştefania a rămas cu mine. Totul s-a întâmplat pe baza unui acord de principiu, pe care îl vom respecta în continuare. FOTOGRAFII: INSTAGRAM

În momentul despărţirii, între noi existau mari rezerve de afecţiune. Am considerat însă că acestea trebuie canalizate spre educaţia şi creşterea copiilor. Am iubit-o cu disperare pe Mihaela şi niciodată, în toată perioada aceasta, nu i-am înşelat încrederea. Pur şi simplu, au existat anumite divergenţe legate de cadrul vieţii de familie care ne-au împiedicat să mai continuăm pe acelaşi drum”.

Citește și: Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, de nerecunoscut! Transformare incredibilă, la 46 de ani

Citește și: Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani: „La mulți ani, băiatul meu cu destin special!”. Cristina Șișcanu îl crește pe Filip de la 6 ani și îl iubește ca pe copilul ei