Alesul acesteia este un profesor de la școala unde învață copiii ei și ai miliardarului.

Femeia, care a fost cunoscută sub numele de MacKenzie Bezos, are o avere estimată la 53 de miliarde de dolari. Divorțul de Bezos, care nu a fost motivat în niciun fel la momentul respectiv, a avut loc în 2019, după 25 de ani de căsnicie și o poveste de dragoste superbă între cei doi.

Aproape imediat, el s-a afișat deja cu noua iubită, Lauren Sanchez, despre care se crede că avea o relație extraconjugală cu el, deși și ea era căsătorită. Lauren este jurnalistă și a cochetat și cu actoria, în prezent fiind o femeie liberă, după ce a finalizat și ea divorțul.

Acum, fosta soție a miliardarului și-a refăcut viața și s-a căsătorit cu Dan Jewett, un american de clasa medie, cu o viață absolut normală.

Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii restrânse, care nu se știe însă când a avut loc.

Vestea căsătoriei a fost făcută publică pe site-ul fundației filantropice „Giving Pledge”, iar fostul partener al lui MacKenzie, Jeff Bezos, a ieșit public cu o declarație despre căsătoria celor doi: „Dan este un om grozav, și sunt fericit și încântat pentru amândoi”.

În prezent, fosta soție a lui Jeff Bezos și partenerul ei trăiesc în Seattle, alături de cei patru copii ai ei.

În urma divorțului de Jeff Bezos, MacKenzie Scott a primit 4% din acțiunile Amazon și se află pe locul 22 în topul celor mai bogați oameni din lume.

Vezi și De asta divorțează? Cum arată și cine este amanta lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume

Citește și:

Sunt divorțați de 5 ani, dar iată ce mesaj superb și plin de emoție i-a scris Connect-R Mishei

Ce fiică mare și superbă are Emilia Popescu! Maria Ștefănescu are 25 de ani, dar nu a călcat pe urmele mamei ei