Fosta soție a celebrului artist Eminem a fost dusă de urgență la spital după ce a încercat să se sinucidă, în casa ei din Michigan, SUA.

Kim Scott a fost spitalizată de urgență pe 30 iulie. Polițiștii și medicii au ajuns la locuința femeii de 46 de ani din Michigan, după un apel la numărul de urgență.

Femeia a fost dusă de urgență la spital și această a fost supusă unei evaluări medicale și psihologice. Ea avea mai multe tăieturi la picioare și a fost violentă cu medicii care încercau s-o stabilizeze. În prezent, Kimberly se află acasă și se recuperează.

Eminem tries to gag exwifeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Fosta nevastă a lui Eminem a încercat să se sinucidă și în iulie 2000. Ea și-a tăiat venele la un concert după ce l-a auzit auzit pe Eminem cântând piesa “Kim”. Femeia a vrut să-și ia viața și după ce și-a pierdut sora într-un accident de mașină. Kimberly a avut numeroase probleme cu legea și a fost arestată de mai multe ori pentru conducere fără permis și posesie de droguri.

Eminem a cunoscut-o pe Kim la o petrecere, pe când el avea 15 ani și ea 13 ani. Cei doi s-au căsătorit în 1999, însă au divorțat doi ani mai târziu. S-au recăsătorit în 2006, dar după doar trei luni au semant din nou actele de divorț.

Eminem și Kim au împreună o fiică superbă, pe nume Hailie Jade, în vârstă de 25 de ani.

Citește și:

Prima fotografie cu Cleopatra Stratan în rochie de mireasă! ”Cel puțin o veșnicie”!

Cum arată în prezent Daniela Nane, la 30 de ani de când a câștigat titlul de Miss România. Acum are 50 de ani!