”Ţară, ţară, cine eşti?” este numele emisiunii pe care o va prezenta Dobrovolschi. Programul, un talk-show de seară, va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 19.00.

Contactată de Paginademedia.ro, Mădălina Dobrovolschi a detaliat conceptul emisiunii:

„Emisiunea porneşte de la o informaţie negativă despre România, despre ştirile negative legate de ţara noastră şi aduce în faţa publicului soluţiile. Modul în care comunităţile reacţionează, se mobilizează şi rezolvă punctual pentru comunitate lor acea problemă.

Câteva exemple de teme: abandon şcolar, sărăcia care afectează copiii, analfabetismul fncţional, traficul de persoane, rasismul, migraţia, lipsa forţei de muncă, mortalitate infantilă.”

„Emisiunea începe de la această informaţie negativă şi se pune întrebarea: Ţară, ţară, cine eşti? Eşti ţara din topurile negative sau ţara în care oamenii găsesc soluţiile”.

Carieră în media

În ceea ce privește invitații, iată ce a spus Mădălina Dobrovolschi: „Fiecare ediţie aduce în faţa telespectatorilor doi invitaţi: specialişti în domeniile respective, care cunosc problema şi, de cealaltă parte, oameni care sunt implicaţi în rezolvarea problemei: reprezentanţi ai fundaţiilor, voluntari, ONG-uri etc”.

Dobrovolschi revine pe TV după doi ani. În 2020, ea pleca de la Realitatea Plus, invocând schimbarii politicii editoriale a postului. În primăvara anului trecut, a devenit consultant la stat. Concret, aceasta a fost consultant al managerului Corina Popescu, CEO al Electrica.

Acolo s-a ocupat, printre altele, de proiecte precum Fundaţia Electrica, dar şi de traininguri de comunicare pentru angajaţii companiei. A plecat de la Electrica în vara acestui an.

Până în decembrie 2019, Mădălina Dobrovolshi (fostă Puşcalău) a fost purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, funcţie în care a stat peste trei ani (din august 2016).

Până la poziţia de la Cotroceni, a lucrat la televiziuni precum Antena 3, B1 TV şi, pentru scurt timp, la TVR, înainte de a trece în zona comunicării.

Vezi și După ce a fost dată afară de la Vocea României, Loredana Groza se întoarce la TV. Iată cu cine va face echipă pe micile ecrane într-un nou show de talente

Citește și:

Vlăduța Lupău, botez ca o nuntă pentru bebelușul ei: Ce ținută a purtat artista și pe ce melodie a dansat cu soțul ei. Acesta a fost valsul de botez!

Prințul George, obrăznicie simpatică la școală. Cum i-a pus la punct pe colegii de clasă fiul lui Kate Middleton și al Prințului William