Nume sonore de la Hollywood și-au făcut apariția pe covorul roșu de pe Crozetă. Printre care Jodie Foster, Andie MacDowell, Marion Cotillard, Bella Hadid,dar şi românca Rona Hartner, însă de departe cea care a atras cele mai multe priviri a fost fosta prima doamnă a Franței.

Este căsătorită din 2008 cu fostul președinte france, Nicolas Sarkozy, și este mama a doi copii, dar Carla Bruni încă arată la 53 de ani ca pe vremea când era fotomodel și făcea furori în lumea modei. Așadar, nu s-a sfiit să apară la Cannes într-o ținută extrem de îndrăzneață.

Ea a purtat o rochie argintie, extrem de mulată, doar cu o bretea pe un umăr și cu o crăpătură adâncă pe picior, fiind creată de casa de modă Celine. Rochia ce-i drept i-a pus în valoare siluetă și picioarele lungi, dar după părerea unora a lăsat la vedere mai mult decât trebuia. Mai mult, aceasta i-a jucat feste și era să o lase și cu un sân la vedere, Carla fiind nevoită să-și ridice destul de des rochia pe sânul stâng.

74eme Festival International du Film de Cannes. Montée des Marches du film d’ouverture "Annette". ARNALSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ajuns la cea de-a 74-a ediție, Festivalul de film de la Cannes și-a deschis marți seară porțile, pentru a-și primi vedetele pe covorul roșu. Anulat în 2020 din cauza pandemiei de COVID și programat inițial, în mai 2021, Festivalul de film de la Cannes are loc în acest an în perioada 6 – 17 iulie.

Jodie Foster, Marion Cotillard şi Adam Driver au păşit pe Croazetă în aplauzele fanilor şi sub bliţurile fotografilor din toată lumea. Invitate la eveniment, supermodele precum fostul îngeraş Victoria’s Secret Candice Swanepoel şi Bella Hadid au strălucit în ţinute elegante.

Festivalul a fost deschis de filmul Annette. Lungmetrajul Annette spune povestea unui cuplu de artişti, care au un copil cu abilităţi excepţionale. Chiar dacă nu a fost pe placul criticilor de film, pelicula a cucerit publicul la Cannes. Timp de cinci minute, regizorul şi actorii au fost aplaudaţi. Annette este unul dintre cele 24 de filme înscrise în cursa pentru prestigiosul premiu Palme d’Or. Vedeta primei zile a festivalului a fost Jodie Foster, recompensată cu premiul Palme d’Or pentru întreaga carieră.

Foto: profimedia

Citește și:

Oana Zăvoranu, de partea Ralucăi Pastramă după ce bruneta a divorțat de Pepe. Ce sfaturi i-a transmis?

Toată viața a fost o frumusețe de femeie, dar acum arată cu totul diferit. A îndrăznit să pășească pe covorul roșu complet naturală, la 63 de ani!