Din păcate, însă, pe nepusă masă au decis să o ia pe drumuri separate. Dacă până acum foştii iubiţi nu au dorit să facă declaraţii despre ce s-a întâmplat între ei, în cadrul unui interviu recent fosta iubită a cântărețului a dezvăluit care au fost motivele despărțirii.

What’s up și Alice Badea au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă certurile şi despărţirile nu au lipsit din relaţia lor. Cei doi şi-au jurat iubire veşnică, însă neînţelegerile dintre ei au fost mult mai puternice, așa că, din nefericire, şi-au spus adio.

După separare, artistul a decis să plece din România pentru a-şi face ordine în gânduri. În plus, a descoperit că are și niște probleme de sănătate de care trebuie să aibă grijă urgent.

Pentru că fanii celor doi s-au întrebat ce s-a întâmplat mai exact între ei, blondina a făcut lumină.

Alice Badea a vorbit despre motivele care au dus la despărțire şi se pare că, deşi nu s-a întâmplat nimic grav între ei, aceasta a fost cea mai bună decizie pentru amândoi.

„Am decis că ar fi mai bine să ne facem curat în viață fiecare și să ne vedem de drum. Nicio dramă, nicio problemă, totul ok, așa am decis noi.

Nu o să-mi spăl rufele în public, nu am nimic de reproșat. Cred că așa este cel mai bine… asta s-a întâmplat”, a declarat Alice Badea la Antena Stars, lăsând astfel multe întrebări în aer.

What’s Up avea planuri mari alături de iubită

În urmă cu câteva luni, What’s Up mărturisea, în cadrul unui interviu, faptul că s-a căsătorit. La 33 de zile de la relație, vedeta de televiziune a cerut-o de soție pe iubita lui.

Ba mai mult, pentru ca acest moment să rămână mereu în amintirea lor într-un mod frumos, cei doi au decis să își facă un tatuaj împreună, mai exact un fluture.

”La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție. Pe nou, am zis.

După 33 de zile am zis ca o vreau pentru toată viata, am intrebat-o si uite-ne. Actele nu îți garantează dragostea, oamenii se schimbă. Așa că am decis să ne facem acest simbol, fluturașul. Eu, ca ființă, sunt foarte fragilă de felul meu”, a spus cântărețul în cadrul unei emisiuni TV.

Totodată, artistul recunoaștea faptul că își dorește să devină tătic cât mai curând: ”Dacă apare primul băiețel sau fetiță nu ai voie să nu faci pasul ăsta, pentru că dacă se duce la școală o să întrebe ”al cui ești?”. Trebuie să fie al cuiva.

Bineînțeles că lucrăm la bebe. Când vrea bunul Dumnezeu o să vină. Este normal la 30 de ani să vrei un copil.

Fiecare cu treaba lui. Eu am făcut de toate, am muncit de când mă știu, am reușit să-mi fac o carieră muzicală, îmi doresc un copil. Omul ce vrea la casa lui? O casă, o femeie care să-l iubească și un copil care să-i rămână în urmă. Altceva ce să vrei?”, declara artistul.

Vezi și What’s Up are probleme mari de sănătate. A fost nevoit să plece din România

Citește și:

Declarație neașteptată din partea lui Pepe, la 4 luni de la divorț: “Nu mi-aș fi dorit să divorțez”. De fapt ce s-a întâmplat între ei

La 46 de ani, Andreea Marin face marele anunț despre o nouă sarcină!