În urmă cu aproape două decenii, Fuego iubea cu patimă o bruntă frumușică, pe nume Ana Maria. S-au afișat împreună, iar lumea îi vedea căsătoriți. Nu a fost să fie, iar acum, la 12 ani de la despărțirea de artist, Ana Maria Ciaușu (42 de ani), fosta iubită a lui Fuego, spune adevărul despre relația lor, într-un interviu mai vechi pentru www.protv.ro. În prezent, Ana Maria e secretar general al PNL Olt și subprefectul județului Olt. Nu e căsătorită și nu are copii.

Fosta iubită a lui Fuego, adevărul despre relația lor

Întrebată ce a însemnat Fugo pentru ea, bruneta a vorbit în termeni laudativi, ba chiar a spus că au rămas prieteni până în ziua de azi. „A însemnat o perioadă din viața mea. Paul este un om deosebit, un artist complet care își iubește extraordinar de mult profesia și asta pentru că îi place să dăruiască, să împartă cu cei din jur trăirile și sentimentele lui transpuse în muzică. Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate și nu au nimic să își reproșeze ba din contră, să își mulțumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul”, a declarat Ana Maria pentru protv.ro.

ana-maria-ciausu-iubita-fuego-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Ana Maria Ciaușu a recunoscut că scopul relației lor nu era căsătoria, ci acest lucru și-l doreau mai mult cei din jurul lor. „Scopul relației noastre nu a fost căsătoria (…). Împărtășeam dragostea pentru muzică, pentru poezie și dorința de a dărui, de a face lucrurile mai frumoase în jurul nostru. Altfel, suntem firi complet diferite. El este un om calm, cald, visător, preocupat exclusiv de creația lui, eu sunt o persoană foarte hotărâtă, energică, realistă. Cred că ceea ce ne separa a făcut să funcționăm împreună”, a mai declarat distinsa brunetă pentru protv.ro.

Ana Maria și-a donat salariul refugiaților din Ucraina

Ana Maria Ciaușu a povestit, pe Facebook, prin ce situație dificilă trece. Deși viața i-a fost dată peste cap, din cauza unei boli grele, Ana Maria a decis să își doneze salariul pe o lună, pentru ajutorarea refugiaților ucraineni.

„Fiecare dintre noi are „luptele” sale, unele chiar pentru viață. Eu, asemenea multor altor oameni, duc un „război” greu, cu consum de resurse de toate felurile, cu un inamic la fel de distrugător ca o bombă…una care nu distruge din exterior, ci din interior…se numește cancer….Și în „războiul” meu am simțit, la propriu și sub toate formele, solidaritatea câtorva oameni, pe unii îi cunosc, pe unii nu dar tuturor țin să le mulțumesc până la Cer și înapoi!Și cum aș putea să le mulțumesc mai frumos decât făcând același lucru pe care l-au făcut ei pentru mine și anume să ajut și eu pe cei care au acum cea mai mare nevoie: poporul ucrainian!Așadar, am donat tot salariul meu pentru o lună către #Crucea Roșie România și #Unicef România!”, a scris Ana Maria pe Facebook, la sfârșitul lunii februarie.

Citește și: Cum dă jos Fuego 5 kilograme în 5 zile! Dieta lui e foarte simplă! Câte kilograme are acum

Citește și: Drama ascunsă a lui Fuego: Cum a murit tatăl lui și ce probleme de sănătate a moștenit de la el