Fosta fată Bond, Britt Ekland, ajunsă la 78 de ani, recunoaște într-un interviu recent că și-a distrus chipul cu operații estetice și că aceasta decizie „a fost cea mai mare greșeală din viața ei”.

Actrița suedeză, considerată una dintre cele mai frumoase fete Bond, a declarat miercuri într-un interviu pentru revista Platinum că nu-și va mai face nicio intervenție estetic după ce a fost supusă unei proceduri terifiante de „mărire a buzelor” la Paris, care i-a distrus chipul.

„Oricine are dreptul să aleagă chirurgia estetică. Mi-am făcut și eu operații după ce am împlinit 50 de ani, dar dacă ar fi să aleg din nou, nici nu m-aș mai gândi la ele. Nu mai îmi doresc să arăt altfel decât sunt”, a spus Britt.

Actrița a povestit că atunci a mers la o programare la un doctor din paris pentru a-și mări buzele. Însă, în loc să primească un tratament moderat așa cum a cerut, doctorul i-a făcut multiple injecții în jurul buzelor cu Articol despre care spunea că este un „nou material dentar”.

Wendy Lewis, consultant internațional în chirurgie estetică, a declarat pentru Daily Mail că Articol este un colagen bovin care a fost la modă în anii ’90 și pe care multe vedete și-l injectau în buze, dar utilizarea lui este considerată acum riscantă. Se folosește foarte rar, iar în SUA nu a fost aprobat niciodată pentru utilizare.

‘Good Morning Britain’ TV show, London, UK – 08 Jan 2020SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Efectele sunt permanente. Astăzi, majoritatea medicilor nu vor să o mai folosească” , a spus Wendy.

Amintindu-și acel episod, Britt a mărturisit că după ce s-a privit în oglindă a fost convinsă că „și-a distrus fața”. Acum este încântată că a îmbătrânit și că nu trebuie să mai apeleze la operații estetice.

„Mă simt minunat acum, mai bine ca oricând…toată lumea îmbătrânește. Nu are sens să te plângi de asta sau să îți dorești să schimbi acest lucru. Toți trecem prin asta și nu avem ce face”, a spus actrița.

Actrița a mărturisit că timp de 20 de ani a făcut injecții cu corticosteroizi „incredibil de dureroase”, în încercarea de a „topi” substanța Articol din buze.

Britt Ekland a jucat-o pe apetisanta Goodnight în „Omul cu pistolul de aur’ (1974), dându-i replica unui James Bond interpretat de Roger Moore, și aceasta este de părere că „Epoca fetelor Bond s-a încheiat’.

„Sunt mândră de ce am făcut atunci, fiindcă azi nu mai sunt multe exemplare din specia noastră și nici nu vor mai fi în viitor’.

Britt Ekland a adăugat că „în prezent, varianta de James Bond a lui Daniel Craig nu mai poate avea la braț o tipă atrăgătoare într-un bikini sumar, din motive de corectitudine politică. Pe vremea mea, o fată Bond exact asta trebuia să fie, dar acum personajele feminine nu mai pot fi prezentate la fel. Au grijă departamentele de PR ale studiourilor ca un costum scrobit să nu mai fie văzut vreodată lângă un bikini minuscul’.

Foto: Profimedia

Citește și:

Fiica nelegitimă a lui Ioniță din Clejani, mărturisiri despre familia tatălui ei. Ce spune despre Fulgy și Margherita?

Cum și-a surprins Adelina Pestrițu fiica de 1 iunie?