Supermodelul aniilor ’90, Linda Evangelista a ales să stea departe de lumina reflectoarelor și refuză să mai participe la evenimentele mondene, iar motivul este lesne de înțeles.  După ce ani de zile a afișat o siluetă fără de cusur, vedeta a pierdut lupta cu kilogramele și a ajuns de nerecunoscut.   Linda nu mai arată deloc ca în tinerețe,  și-a pierdut complet formele care au consacrat-o și s-a schimbat radical. Dacă în urmă cu doi ani, tot mai apărea în diverse reclame, se pare că în ultima perioadă, Evangelist a  simțit pe pielea ei că frumusețea e trecătoare și a exagerat cu operațiile estetice care au transformat-o într-o anonimă, întrucât a devenit de nerecunoscut și și-a distrus chipul frumos și perfect.

 

Și-a pierdut formele care au făcut-o celebră

A fost unul dintre supermodelele aniilor '90, dar azi este de nerecunoscut. Linda Evangelista, distrusă de operațiile esteticeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

 

 Nu se ridica din pat pentru un job plătit cu mai puțin de 10.000 $ de zi

Cu părul prins, ochelari la ochi  și o haină neagră, dar și cu multe kilograme în plus, Linda pare cu totul și cu totul altă persoană  față de „tânăra Linda” care a devenit celebră în întreaga lume după ce a declarat că nu se ridică din pat pentru nici un job dacă nu i se oferă cel puțin  10.000 de dolari pe zi.

De altfel, aceasta a recunoscut între-un interviu mai vechi pentru Daily Mail, că dacă va avea nevoie va apela cu siguranță la operații estetice, ceea ce se pare că a și făcut.

Linda este una dintre cele mai cunoscute supermodele din anii ’90, alături de Naomi Campbell, Christy Turlington, Cindy Crawford, Claudia Schiffer și  Kate Moss. Ea a intrat în lumea modei de la vârsta de 16 ani, după ce a aprticipat la concursul de frumusețe Miss Teen Niagara, unde a fost remarcată de un reprezentant al agenției Elite Model Management. Look-ul ei unic și versatil i-a fascinat pe creatorii de modă, fapt pentru care Evangelista a început să primească rapid oferte pe bandă rulantă, devenind unul dintre cele mai bine plătite fotomodele din industrie.

Citește și: