Fostul component al trupei Hi-Q a urmat  Facultatea de Litere și de Jurnalism, dar a fost jucător profesionist de handbal, artist,  este scafandru, iar acum s-a făcut pilot. Mai mult, acesta lucrează acum la o cunoscută companie de low-cost, care operează în România.

Mihai a dezvăluit că și-a dorit încă din copilărie să se facă pilot, iar cu sprijinul familiei și multă ambiție, el a reușit să-și îndeplinească visul la 38 de ani. Artistul a povestit într-un interviu pentru Wowbiz că a luat interviul  de angajare în luna octombrie, iar acum este extrem de fericit pe scaunul de pilot.

 

Anda Adam se pregătește să devină din nou mamă. Anunțul l-a făcut în direct la TV. În luna septembrie…SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Cum arată Dana Săvuică, la 48 de ani, echipată pentru plajă

Mihai a fost angajat de o companie low-cost, în octombrie

E un program destul de încărcat acum, este vacanţă, lumea zboară mult. Pe scaunul ăsta stau cel mai mult în ultima perioadă. E o poveste lungă, eu visam de mic să mă fac pilot. Anul trecut am terminat şcoala de pilot de linie, iar acum lucrez la cea mai mare companie aeriana din ţară“, a declarat Mihai Sturzu pentru Wowbiz.

 

„Am dat interviul în Budapesta, unde nu mă știa nimeni. Eram un nume pe o listă. Erau oameni acolo din Africa de Sud, din Germania, din  Finlanda, din Franța, din Polonia. Când am am dat interviul am fost vreo 16 candidați și doar 4-5 am luat. A fost foarte greu”, a povestit acesta.

Mihai nu se oprește doar aici, ci are planuri mari și pe plan personal. Acesta se gândește la căsătorie și susține că își dorește mulți copii. „Îmi plac foarte mult copiii”, a declarat artistul.

Acesta a vorbit și despre perioada Hi-Q și susține că cel mai mult îi lipsește relația pe care o avea cu colegii săi. „Sunt fericit de nu mai pot”, a mai spus Mihai Sturzu.

Citește și: