Nick a fost un adevarat exemplu de succes al anilor ’70-’80 și unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume. Din nefericire, el trăiește o adevărată dramă, în prezent. Boala l-a răpus și când îl vezi pe stradă nu-l mai recunoști, părând mai degrabă un om al străzii decât un star.

Epuizat de boală și de singurătate, cu părul răvășit și un aspect neîngrijit imaginea lui este acum departe de cea a unui star de la Hollywood.

Actorul a fost surprins alături de fiica sa, Sophie, la cumpărături, iar acesta a șocat cu apariția lui. Nu-ţi vine să crezi că este actorul care topea inimile femeilor din întreaga lume numai cu o privire. Acesta își trăiește bătrânețea în singurătatea, iar la un moment dat, s-a scris despre el că ar sta la un azil de bătrâni.

*EXCLUSIVE* Nick Nolte shops at Pavilions in Malibu on Halloween with a friendSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Viața lui pare desprinsă din filme. A fost infractor

Pe de altă parte,  Nicholas King “Nick” Nolte este și una dintre cele mai controversate vedete de la Hollywood. Dacă în cariera, Nick Nolte a strălucit și a reușit să obțină numeroase premii și nominalizări pentru interpretările sale complexe, în viața personală haosul a fost cel care a dominat. Celebrul actor a fost căsătorit de 3 ori și a divorțat tot de atâtea ori, având relații cu numeroase  actrițe precum  Debra Winger, Vicki Lewis, Sheila Page,  Clytie Lane sau Rebecca Linger, cele două din urmă aducându-i pe lume și doi copii: actorul Brawley Nolte (34 de ani) și Sophie Lane Nolte(13 ani).

A fost condamnat la 45 de ani de închisoare

În tinerețe a fost certat cu legea, după ce a fost acuzat că vindea acte false. Deși a primit o sentință uluitoare – 45 de ani de închisoare și i s-a pus o cauțiune de 75.000 de dolari, actorul a scăpat,  reușind să obțină o pedeapsă cu suspendare.

Acest episod a încercat să-l țină secret și a fost la un pas să îi distrugă cariera, la un moment dat, după cum a dezvăluit chiar el într-un interviu mai vechi.  ”Pe vremea când jucam în Rich Man, Poor Man (Om bogat, om sărac), agentul meu a primit un telefon din partea publicației „National Enquier”, în care i s-a spus că vor dezvălui că am fost un infractor și că îmi  vor ruina cariera.  Agentul meu m-a avertizat că asta mă va distruge, dar m-am gandit să apar într-o emisiune și să dezvălui eu tot. Da, în tinerețe am vândut documente false și am fost prins. Am primit inițial o pedeapsă de 45 de ani închisoare, însă am reușit să scap cu suspendare și am plătit doar o cauțiune de 75.000 de dolari”, a povestit acesta.

Foto: Profimedia

Citește și:

Încă o graviduță în showbiz. Andreea Ibacka e însărcinată cu al doilea copil. Ce frumos a făcut Cabral anunțul

Cum a reacționat Gina Pistol când a aflat că Irina Fodor o înlocuiește la „Asia Express”