Actorul Russell Crowe s-a schimbat radical. A fost considerat unul dintre cei mai frumoși bărbați de la Hollywood, dar imaginea lui de acum e departe de cea cu care a obişnuit la începutul anilor 2000, pe vremea când făcea furori în filme de succes  „Gladiatorul”, „The Insider” sau „A Beautiful Mind”.

Câștigător al premiului Oscar, starul a ajuns de nerecunoscut astăzi la vârsta de 52 de ani, pare că se îngrașă mai mult pe zi ce trece. Însă, cu toate acestea se bucură în continuare de succes în carieră, primind oferte peste oferte.

Russell Crowe, în Gladiatorul  (2000)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și:Ultima ei dorință a fost să fie domnișoară de onoare la nunta părinților și i-au îndeplinit visul

Mușchii lui au dispărut ca prin minune

Recent, actorul a fost surprins pe platoul de filmare de la pelicula, „Boy Erased”, în Atlanta, SUA, iar la prima vedere pare greu de recunoscut. Cu o burtă proeminentă și ochelari de vedere, starul se pare că și-a pierdut strălucirea de altădată, iar mușchii lui au dispărut ca prin minune, părând acum doar un simplu bunic. În  „Boy Erased”, joacă alături de Nicole Kidman și Lucas Hedges.

Russell Ira Crowe este un actor neozeelandezo – australian. A debutat în actorie la începutul anilor 1990 cu roluri în seriale australiene de televiziune, așa cum a fost „Police Rescue”,  și filme precum „Romper Stomper”. În anii 2000, Russell Crowe a fost nominalizat de trei ori pentru titlul de cel mai bun actor, iar în anul 2001 a câștigat Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul său din filmul „Gladiatorul”.

Citește și: