Timp de 50 de ani, toți bărbații își doreau să fie ca el, iar femeile suspinau după el, fiind un adevărat sex-simbol al Hollywood-ului.  Actrițe celebre precum Ursula Andress, Honor Blackman, Brigitte Bardot, Kim Bassinger sau Catherine Zeta-Jones au recunoscut că se topesc când îl văd, însă actorul nu a avut ochi pentru niciuna. De mai bine de 40 de ani, Sean iubește o singură femeie, pe soția lui Micheline Roquebrune Connery, despre care spune tot timpul că este iubirea vieții lui. „Micheline  este o femeie extraordinară. Este iubirea vieții mele”, spune Sean.

 

Sean Connery în James Bond, ‘Dr. No’SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

 

A fost desemnat cel mai sexy bărbat al secolului

Actorul scoțian  a împlinit în luna august 89  de ani, însă cu greu îl recunoști când îl vezi pe stradă chinuindu-se să meargă ajutat de un baston. El a devenit doar o umbră a bărbatului cuceritor, pe care revista „People” îl numea în 1989 cel mai sexy bărbat în viață. Totodată, în 1999 el a fost ales și „cel mai sexy bărbat al secolului”. Sir Sean Connery a cucerit publicul și cu puternicul și inconfundabilul său accent scoțian, dar atrăgea admirația tuturor și pentru înfățișarea sa prezentabilă.

 

Îmbrăcat sport și cu o pălărie pe cap, legendarul actor a fost surprins   de paparazzi la o plimbare prin New York și s-a transformat doar un bunicuț în baston pe care nu-l mai recunoaște nimeni pe stradă, imaginea lui fiind de departe de cea de star de la Hollywood, cu care și-a obișnuit fanii, când apărea îmbrăcat la patru ace pe covorul roșu.

Citește și: O actriță celebră și-a șocat fanii. Îi dă fiicei ei de doar trei ani să bea vin în fiecare vineri. Respectă acest obicei din ziua în care micuța s-a născut

Iubește de 42 de ani aceeași femeie

Sean Connery a jucat în șapte filme din seria James Bond din 1962 până în 1983, ultimul său rol al din celebra franciză fiind în „Never Say Never Again”, el rămânând însă unul dintre cei mai renumiți „agenți 007”.

Actorul a anunțat în aprilie 2011 că se retrage din viața publică, apărând de atunci rar la diverse evenimente, însoțit întotdeuna de soția lui. Sean și MIcheline s-au cunoscut în 1970 la un turneu de golf în Morocco. Abia se despărțise de prima lui soție Diane Cilento. „L-am văzut pe acest bărbat doar din spate, și desigur, avea un fizic de invidiat. Dar în prima zi nu știam nimic despre el sau cine e. Apoi l-am visat . Mă ținea în brațe. Ziua următoare m-am dus special la turneu pentru el și asta a fost”, a povestit soția lui pentru The Sun, cu care este căsătorit din 1975.

 

Foto: Hepta

Citește și: