Celebra actriță a făcut furori în telenovele precum „Stăpâna”, „Uzurpatoarea” sau „Intrusa”, devenind celebră în întreaga lume. Ea a fost lăudată pentru modul în care își interpreta personajele, dar a ajuns în atenția presei și în urmă cu opt ani, când a trecut printr-o adevărată dramă. Actrița și fiul ei au fost la un pas de moarte după ce au fost otrăviți cu sulfat  de amoniu de asistenta ei personală, Maria Celeste Fernandez. Gabriela a vorbit, în 2017, pentru prima dată despre tragedia de atunci, dezvăluind că fiul ei încă mai are probleme mari de sănătate din cauza acelui episod.

Gabriela Spanic are chipul distrus de operații estetice

Gabriela Spanic are chipul distrus de operații esteticeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Citește și: Te-ai uitat la „Usurpadora”? Coșmarul prin care trece celebra actriță Gabriela Spanic de 7 ani: „M-au amenințat că îmi vor ucide fiul”

A renunțat la telenovele

Pe de altă parte, și Spanic și-a revenit cu greu după spaima din 2010, însă „Uzurpatoarea” se pare că și-a găsit alinare în operațiile estetice, care nu au făcut altceva decât să-i distrugă chipul frumos cu care a cucerit milioane de oameni. Aceasta și-a mărit buzele,  pomeții, sânii și posteriorul, iar rezultatul nu este unul de invidiat, ba din contră. Intervențiile chirurgicale numeroase i-au schimbat radical înfățișarea și mai rău au urâțit-o.  Dovadă stau imaginile publicate recent de vedetă, în care apare fără pic de machiaj și se pot observa urmările intervențiilor estetice.

 

Gabriela Spanic a renunțat să mai joace în telenovele și s-a dedicat teatrului, dar și propriei afaceri, ea  lansându-și o linie de produse cosmetice și una de bijuterii  care se bucură de succes.

Citește și: