Elle Macpherson a ajuns la vârsta de 53 de ani, dar arată la fel de bine ca la 20 de ani și întoarce toate privirile când își face apariția undeva. În sfârșit, superbul fotomodel a dezvăluit elixirul tinereții fără bătrânețe care o ajută să se mențină în formă. După s-a despărțit de soțul ei Jeff Soffer, un afacerist de 53 de ani, australianca și-a luat o vacanță și a plecat alături de o prietenă în Mexic, la Tulum, unde a făcut marea mărturisire.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Ea a postat pe instagram o imagine cu ea și prietena ei, Phoebe White, la un spa din stațiunea de vacanță, unde cele două fac împachetări cu nămol mayan. Ea a mărturisit că de ani buni face astfel de tratamente și nici măcar un centimetru de piele nu a scăpat să fie acoperit cu acest nămol, care are proprietăți uimitoare. Argila din zona Tulum cu care îşi face împachetările detoxifică pielea, mineralizează şi regenerează celulele, repară orice stricăciune pe care o fac epidermei, cum ar fi deshidratarea, muşcăturile de ţânţari, acneea, arsurile de soare, eczemele. Împachetările cu nămol absorb substanţele nocive din corp, cum ar fi nicotina, aditivii alimentari, plumbul şi mercurul, potrivit Daily Mail.

Citește și: Îți mai aduci aminte de Soso, câștigătorul de la Big Brother? A ajuns în Islanda. Ce mai face și cum mai arată îndrăgitul concurent

L-a cucerit și pe Brad Pitt

Nicola Addison, antrenorul ppersonale al fotomodelului, a povestit, de asemenea, ce dietă urmează Elle. Nu se abține de la nimic, doar are grijă să nu depășească un anume număr de calorii și își lasă spațiu între mese. „Este un mit că dacă mănânci carbohidrați după ora 16.00 te îngrași. Dacă consumi prea multe calorii iei în greutate. Încercați si lăsațipatru ore între micul dejun și prâânz, și șase ore între prânz și cină, și aveți grijă de la nici o masă să nu vă lipsească proteinele”, a spus aceasta. Elle s-a despărțit în luna iulie de soțul ei miliardar, Jef Soffer, iar publicațiile de peste Ocean susțin că ea i-a strânit interesul și lui Brad Pitt și cei doi nu ar fi exclus să devină cel mai nou cuplu de la Hollywood.

Citește și: