E una dintre cele mai îndrăgite actrițe și arată fenomenal la cei aproape 50 de ani. În 2016, anunțat despărțirea de  Liev, dar acum Naomi Watts iubește din nou. Vedeta formează din nou un cuplu alături de actorul Billy Crudup. Cei doi au început o relație la un an după ce Naomi a fost părăsită de Liev pentru un fotomodel de doar 25 de ani. Însă, și-au ținut relația ascunsă și  au evitat să se afișeze în public împreună. Naomi și Billy și-au oficializat acum relația, iar recent au fost surprinși într-o vacanță romantică la Paris, unde s-au plimbat ținându-se de mână și sărutându-se în văzul tuturor.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Povestea neștiută de la palatul Buckingham. A fost răpită când se întorcea de la un eveniment caritabil. Cum a reacționat regina Elisabeta a II-a

S-a despărțit de actorul Liev Schreiber în 2016

Cei doi par extrem de îndrăgostiți și de fericiți. Se pare că relația lor a debutat pe platourile de filmare, pe când lucrau la ”Gypsy”,  serial produs de Netflix, în iulie, anul trecut. În film, Naomi joacă rolul unui psiholog care face o obsesie pentru o fostă iubită a unui pacient de-al său, în timp ce Billy este soțul ei și tatăl fetiței ei. Actorii au dezvăluit că au simțit că între ei există o chimie foarte puternică și au început să formeze un cuplu și în viața reală, nu doar pe micile ecrane.

Celebra actrița a anunțat, în septembrie, 2016, că s-a despărțit de actorul  Liev Schreiber, cu care are o relație de 11 ani și doi copii. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată, însă sunt părinții a doi băieți: Alexander „Sasha” (10 ani) și Samuel Kai(8 ani).  Ei au făcut anunțul despărțirii luni într-o declarație comună.

„În ultimele luni am ajuns la concluzia că cel mai bun mod de a forma în continuare o familie este să ne despărţim ca şi cuplu. Începem această nouă etapă a relaţiei noastre cu dragoste, respect şi prietenie în inimile noastre, de dragul copiilor noştri. În timp ce apreciem curiozitatea şi sprijinul vostru, le cerem celor de presă să respecte dreptul la intimitatea copiilor”, au spus Naomi și Liev.

Citește și: