Actrița de 28 de ani suferă de displazie renală și a suferit până acum nu mai puțin de 16 operații printre care două transplanturi de rinichi.  A făcut primul transplant de rinichi când avea doar 21 de ani. Donatorul a fost tatăl său, dar organismul tinerei a refuzat organul și a fost nevoită să facă dializă până a fost supusă unui nou transplant. Al doilea donator a fost fratele său, iar de această dată se pare că lucrurile merg bine și corpul său a acceptat rinichiul. „Toată viața mea m-am simțit ca o povară”, a mărturisit Hyland în interviul acordat pentru revista Self.  „Când un membru al familiei îți dă o a doua șansă la viață și eșuează, simți că e vina ta. Nu este, dar așa simți”, a spus ea. „De multă vreme, mă gândeam la sinucidere, pentru că nu am vrut să-l dezamăgesc pe fratele meu mai mic, așa cum am făcut-o cu tatăl meu”, a mai declarat actrița. Ea spune că acum se simte împlinită și fericită cu viața sa și susține că a vrut să împărtășească prin ce a trecut cu publicul său, pentru că dorește să le arate că nu sunt singuri.

Sarah Hyland a fost operată de 16 ori până la vârsta de 28 de ani

CaptureSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Recent, celebra actriță are un noi motive să zâmbească.  Ea a fost cerută de soție de iubitul ei, Wells Adams, după aproape doi ani de relație, în cel mai frumos mod cu putință. Anunțul a fost făcut chiar de actrița, celebră maia les pentru rolul lui Haley Dunphy din Modern Family. Aceasta a publicat pe contul ei de Instagram o imagine în care Adam stă în genunchi pe o plajă superbă și o cere de soție.  „Acel sentiment de nu te lasă să mănânci, să dormi, dar te face să poți atinge stelele”, a scris tânăra în dreptul imaginilor

Fostul participant al reality show-ului american „Burlăcița” a publicat, pe contul personal de Instagram, un clip surprins în timp ce își cere iubita în căsătorie. „Voi fi Johnny, iar tu June. Dar pentru totdeauna!”, a scris tânărul în descrierea videoclipului. „Te iubesc până pe Pluto și înapoi, logodnicule”, a comentat actrița în vârstă de 28 de ani.

 

 

View this post on Instagram

 

?- Drew Holcomb & The Neighbors

A post shared by Wells Adams (@wellsadams) on

Recent, actrița a fost criticată pentru o apariție publică, uni fani acuzând-o că promovează anorexia. „Nimeni nu trebuie să își dorească să ajungă la greutatea pe care o am eu acum. Dar nu am controlul asupra corpului meu. M-am născut cu atâtea probleme de sănătate, încât medicii i-au spus mamei mele că niciodată nu voi avea o viață normală”, le-a răspuns Sarah Hyland celor care au criticat-o.

 

CItește și: