Frumoasa actriță și-a sărbătorit aniversarea vârstei de 30 de ani, în controversata stațiune a dezmățului Magaluf din Spania, alături de soțul ei, Mark Wright, și câteva prietene.

Însă, se pare că aceasta a băut prea multe cocktailuri și a postat mai multe imagini cu ea beată și cum dă shot-uri pe gât pe Snapchat. De parcă nu era de ajuns, Keegan a fost surprinsă ulterior de paparazzi, la plecarea din clubul unde a petrecut. Aceasta abia putea să meargă, era desculță și a vomitat pe străzi.

Citeşte şi: Chef Cătălin Scărlătescu, vacanță de vis pe Marea Mediterană. Îndrăgitul bucătar a renunțat la bucătărie pentru sailing

Abia putea să meargă pe stradă

Michelle Keegan, la petrecerea ei din SpaniaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Actrița, care a plecat în Africa de Sud pentru filmările la noua serie „Our Girl”, cu siguranță nu va uita această aniversare, mai ales că imaginile care nu-i fac deloc cinste au ajuns pe internet și au apărut chiar pe coperta revistei „Now” .

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu, vacanță de vis pe Marea Mediterană. Îndrăgitul bucătar a renunțat la bucătărie pentru sailing

A fost desemnată cea mai sexy actriţă din lume

Jurnaliștii publicației menționate au scris că Michelle a avut o petrecere de pomină pe insula spaniolă Majorca, unde a întrecut măsura cu alcoolul, și s-a terminat cu ea vomitând și căzând pe străzi, sub privirile șocate ale trecătorilor.

Michelle și Mark s-au revăzut abia la sfârșitul lunii iulie, după trei luni în care au fost nevoiți să stea departe unul de celălalt, el lucrând la un proiect în Sua, iar Michelle în Africa de Sud, potrivit metro.co.uk.

Actriţa britanică Michelle Keegan, celebră datorită apariţiei sale în serialul de succes ”Coronation Street”,  a fost aleasă ”cea mai sexy femeie din lume”, în 2015, în topul realizat anual de revista pentru bărbaţi FHM.

Citește și: