Thylane Blondeau are lumea la picioare. Devenită celebră, după ce a fost desemnată cea mai frumoasă fetiță din lume la șase ani, ea este imaginea unor branduri extrem de cunoscute și are milioane de fani pe rețelele de socializare. Aceasta s-a transformat într-o tânără extrem de frumoasă și se află în continuare în atenția presei, care îi urmărește orice mișcare.

BlondeauuuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Mai mult, fanii au fost uimiți de cele mai recente imagini postate de Thylane pe contul ei de Instagram. Și asta, pentru că desi are doar 18 ani, aceasta are deja pachețele de mușchi pe abdomen. Blondeau s-a fotografiat în oglindă într-un tricou negru scurt, deasupra buricului, ce-i lăsau la vedere mușchii bine lucrați de pe burtă. În a doua imagine, ea le-a arată fanilor flexibilitatea ei, stand într-un picior într-o poziție de balet. Fotografiile au strâns într-un timp scurt aproape 100.000 de like-uri.

 

Thylane Blondeau, care a împlinit 18 ani pe 5 aprilie, nu mai seamănă deloc cu fetița din imaginile care au făcut-o celebră, în care era o puștoaica simpatică  blondă cu ochi albaștri. Aceasta și-a schimbat culoarea părului și  s-a transformat într-o femeie foarte frumoasă.

Franțuzoiaca a devenit cunoscută în întreaga lume, după ce la doar şase ani apărea în revista „Vogue Paris’, într-un pictorial spectaculos, fapt pentru care a fost supranumită   cea mai frumoasă fetiță din lume. Astăzi este model pentru case de mode de prestigiu și s-a transformat într-o femeie uluitor de frumoasă.

Thylane Blondeau este, în prezent, imaginea Dolce & Gabbana și a celebrului parfum celebrului parfum Lolita Lempicka și este ambasadoarea LOréal Paris. Ea este urmărită pe contul ei de Instagram de peste 3.000.000 de fani. Tânăra a moștenit frumusețea părinților ei, actrița și prezentatoarea TV Veronica Loubry  și legendarul fotbalist Patrick Blondeau, care a pozat, de asemenea, în reviste de modă.

Citește și: