Dacă pe vremuri făcea furori cu frumusețea ei  cu silueta de invidiat, astăzi celebrul fotomodel este de nerecunoscut.  Anii întregi de abuz de droguri și alcool și-au pus amprenta pe trupul ei și pare mult mai bătrână decât e. Nimeni nu ar zice că a fost cândva o regină a podiumurilor.

*EXCLUSIVE* Janice Dickinson pictured for the first time after getting ‘Epic’ settlement in defamation suit against Bill Cosby!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Janice, care a fost logodită și cu Sylvester Stallone, apare în cele mai recente imagini cu ea, extrem de slabă și cu pielea lăsată, iar fanii s-au arătat îngrijorați pt ea.

Janice Dickinson are peste 20 de intervenții estetice

Ea a început să-și facă un nume în lumea modei în anii 70. Cariera ei de model a fost una de success și de lungă durată,  fiind desemnată și cea mai sexy prezențăde pe catwalk-ul anilor 90. Cu toate acestea, Janice recunoaște că drogurile și alcoolul i-au cam distrus viața. Ea a început să facă abuz de aceste substanțe după primii cinci ani de carieră, când locuia la New York și a suferit o decepție în dragoste. „Găseam cocaină și alcool gratis peste tot, la ședințe foto, în culisele show-urilor de modă, în limuzine, în studiori”, a povestit Janice.

„În primii cinci ani ai carierei mele, nu m-am atins de droguri, dar apoi am avut o despărțire urâtă de un fotograf. Mă înșela. Și am avut o perioadă distructivă. Îmi doream cu adevărat să-mi fac rău. Am simțit încă o dată că nu sunt suficient de bună, că nu merit nimic, așa cum îmi spunea tata în copilărie”, a mărturisit Janice într-un interviu mai vechi pentru Oprah,  în care  a recunoscut că în copilărie tatăl ei o abuza verbal și fizic.

Janice a început apoi să aibă succes și ca vedetă TV, actriță și scriitoare și deține propria agenție de fotomodele. Cu toate acestea, nu și-a acceptat niciodată vârstă, fapt pentru care a devenit dependentă de operații estetice, după cum recunoaște și ea, și are peste 20 de intervenții chirurgicale.

“Îmi iubesc trupul. Dar sunt și obsedată de el. Fac multe exerciții, sunt atentă la tot ce mănânc și sunt fan înfocat al operațiilor estetice. Am suferit prima mea intervenție chirurgicală la vârsta de 32 de ani. (…). Aș face orice pentru a mă simti bine în pielea mea. Apelez la botox la fiecare șase luni. Acum fac un tratament hormonal, am nevoie, din moment ce sunt la menopauza”, spunea Janice cu ceva vreme în urmă.

Foto: Hepta/Profimedia

Citește și: