Revista „In Touch” face dezvăluiri șocante din mariajul celor doi, precizând că ei sunt la doar un pass de divorț. Jurnaliștii americani susțin că cei doi au mari probleme în mariaj  și de șase luni fac consiliere pentru a reuși să-și salveze căsnicia. Se pare că cei doi nu se mai înțeleg deloc și se ceartă din orice. De vină se pare că ar fi și problemele pe care Chrissy le-a avut cu băutura, dar și faptul că aceasta a suferit de depresie postnatală, după ce a devenit mamă și a adus-o pe lume pe fiica lor, Luna, în vârstă de un an și jumătate.

 

Au o familie superbă

Chrissy Teigen și John Legend   formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din SUA, dar au mari probleme în mariaj și sunt la un pas de divortSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Ei vor să stea împreună pentru binele fetiței lor Luna, în vârstă de 17 luni. Deși se ceartă aproape din orice, ei încearcă din greu să-și facă căsnicia să funcționeze”, a declarat o sursă pentru publicația menționată.

Citește și: O mare actriță și-a șocat fanii cu anunțul ei. Motivul pentru care renunță la actorie

Chrissy recunoaște că a fost dependentă de alcool

Într-un interviu recent pentru Cosmopolitan, celebrul fotomodel a recunoscut că s-a luptat cu dependența de alcool, care făcea parte din rutina ei zilnică. Chrissy este o prezență frecventă la petrecerile de la Hollywood, unde se găsește băutură din belșug, însă aceasta recunoaște că face eforturi uriașe să se abțină și că nu se mai atinge deloc de alcool, potrivit Celebbuzz, pentru că nu-i plăcea cum ajunsese să se comporte la astfel de evenimente și îi era rușine de ea.

„Ajunsesem într-un punct mort, beam mult prea mult. Mă obișnuisem ca atunci când îmi făceam părul și make-up-ul să consum un pahar de vin. Apoi, acel pahar de vin ducea la un altul, consumat înainte de evenimente. În cele din urmă, ajungeam la multe altele în timpul evenimentului. Și apoi mă simțeam stânjenită pentru că începeam să mă fac de râs în fața unor oameni pe care îi respectam cu adevărat”, a declarat Chrissy Teigen. „Te simți oribil. Nu era bine pentru mine și nu era deloc bine nici pentru John, nici pentru nimeni. E cel mai urât sentiment” a mai spus ea.

Citește și: