De câteva săptămâni, cei doi actori s-au mutat în vila lor de vacanță din Mallorca , Spania, unde se bucură din plin de zilele de vară. Recent, Catherine a publicat pe contul de Instagram câteva imagini din intimitatea cuplului. Deși sunt împreună de 25 de ani, au împreună doi copii mari și sunt căsătoriți de 21 de ani, ei s-au fotografiat sărutându-se demonstrând că sunt la fel de îndrăgostiți ca la început. Între ei este o diferență de vârstă de 26 de ani, dar pe marea actriță nu pare să o deranjeze în niciun fel, din contră.

„Când selfie-urile proaste li se întâmplă oamenilor buni..ei bine, poate..nu așa răi și nici așa buni”, a scris Catherine la descrierea pozelor.

Catherine pare neschimbată la 51 de ani, pare că pentru ea timpul stă în loc sau că a descoperit elixirul tinereții, dar nu același lucru putem să spunem și despre soțul ei, Michael Douglas, cândva cel mai râvnit bărbat de la Hollywood. Cu barba mare și părul alb, se pare că problemele de sănătate din trecut și-au pus amprenta pe trupul lui. Mai mult, cei doi au fost surprinși la plimbare prin Palma de Mallorca, alături de cei doi copii ai lor, Carys și Dylan . Însă, la un moment dat Michael nu a mai putut să țină pasul cu soția mai tinerică și copiii lui. El a fost fotografiat în timp ce așteaptă în fața unui magazin ca soția sa să termine cumpărăturile, iar în cele din urmă i s-a alăturat și fiica sa, să-i țină companie.

Cerrado.EXC MICHAEL DOUGLAS Y CATHERINE ZETA JONES DE VACACIONES FAMILIARES EN PALMASeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

De altfel, și Michael recunoaște că nu se află în cea mai bună formă. El a povestit amuza, luna trecutp, în emisiunea The Kelly Clarkson Show, că la petrecerea de absolvire a liceului a fiicei sale, cineva a crezut că este bunicul lui Carys, nu tatăl.

„Am avut o experiență amuzantă. A fost o absolvire virtuală. Nu am putut fi, de fapt, în aceeași cameră în care se afla ea din cauza regulilor Covid și a tuturor acestor lucruri. A fost atât de minunat și suntem atât de mândri de ea, dar trebuie să-ți spun, Kelly, este puțin dur când ieși pe ușă și ceilalți părinți îți spun:„ O, felicitări … trebuie să fii atât de mândru de nepoata ta. Nu o voi lua personal. Încearcau doar să fie drăguți.”, a declarat actorul câștigător a două premii Oscar.

Pe când avea 65 de ani, Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer oral, la nivelul limbii și în gât. După un tratament corespunzător, marele actor a reușit să învingă boala necruțătoare, iar întreaga experiență l-a schimbat. Actorul a mărturisit că, după ce a învins boala, a devenit tot mai determinat să petreacă mai mult timp cu soția sa, Catherine Zeta Jones, și cei doi copii Dylan și Carys. Chiar dacă au avut probleme în mariaj, la un moment dat, în cele din urmă au reușit să treacă peste probleme și să se iubească în continuare.

„Trebuie ca ambii parteneri să îşi dorească acest lucru. Fiecare mariaj are problemele sale. Cred că dacă eşti suficient de norocos pentru a privi lucrurile în perspectivă şi dacă vrei să faci lucrurile să meargă, trebuie să îţi doreşti mai întâi să încerci, apoi poţi să reuşeşti în acest demers’, a spus actorul.

„Apoi, după ce noi doi am reuşit să facem acest lucru, împăcarea ne-a adus mai aproape ca niciodată – suntem ca acum 17 ani. Faptul că am învins cancerul în stadiul IV mi-a oferit o nouă perspectivă asupra vieţii. Mi-a permis să petrec mai mult timp cu soţia şi copiii, pentru a le oferi sprijin. Atunci când depăşeşti vârsta de 70 de ani, nu mai primeşti aceleaşi roluri ca în trecut. Şi asta m-a făcut să apreciez faptul că am fost binecuvântat să am în viaţa mea o familie precum a mea’, a mai povestit Miachael.

Michael și Catherin s-au cunoscut la un festival de film, în 1996. În acea vreme, Michael Douglas își promova filmul ”A perfect murder”, iar Catherine Zeta Jones, ”The mask of Zorro”. Actriței i s-a spus că Douglas ar vrea să o cunoască. ”Eram puțin emoționată, pentru că nu știam de ce vrea să mă întâlnească”, admite Zeta Jones.

Numai că exact în aceeași seară s-a întâmplat ca Michael Douglas să treacă pe lângă actriță fără să reacționeze în vreun fel, moment în care Zeta Jones n-a mai știut ce să gândească A fost ușor dezamăgită, admite ea.

”Voi fi tatăl copiilor tăi!”

În cele din urmă, le-au făcut cunoștință doi prieteni comuni, Antonio Banderas și Melanie Griffith, la o cină privată, tot în timpul festivalului.

Douglas a fost cel care a întrebat-o dacă poate sta lângă ea. Însă a urmat o nouă gafă. După jumătate de oră de conversație, Douglas a spus: ”Știi, voi fi tatăl copiilor tăi!”. În următorul moment, a venit și replica actriței: ”Știi, am auzit destule despre tine și cred că e momentul să spun noapte bună”.

Pe bună dreptate, actorul a crezut că și-a ratat șansa cu Zeta Jones. I-a trimis flori, scuze și, încet-încet, peste nouă luni, și-au dat seama că vorbeau foarte des și se simțeau foarte bine împreună. Acela a fost momentul în care au decis să fie împreună.

Cererea în căsătorie a venit în 1999, la o lună după ce Zeta Jones rămăsese însărcinată, moment din care totul e istorie. Deși au avut problemele lor, iată că au reușit să treacă peste ele și să-și continue împreună drumul.