Până acum marile actrițe de la Hollywood se înfometau ca să afișeze siluete de invidiat, fiind convinse că trebuie să ai dimensiuni de fotomodel ca să ai succes în lumea filmului. Chrissy Metz demonstrează însă că e de ajuns să ai talent ca să te faci remarcată, ci nu să te încadrezi în anumite tiapre de frumusețe. La 1.65 metri, cântărește 180 de kilograme și nu e complexată deloc de felul în care arată.  Îndrăgita actriță se bucură de un succes nebun datorita serialului „This is us”, în care joacă alături de Mandy Moore, Milo Ventimiglia și Justin Hurtley. Chrissy îi dă viață în film personajului, Kate Pearson, o femeie care   se luptă cu kilogramele în plus.  Serialul a ajuns deja la sezonul 4, iar postul NBC a anunțat că deja pregătesc și sezonul 5 si 6.

Chrissy MetzSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Chrissy Metz (39 de ani) a povestit că a fost mereu un copil dolofan și că, deși a încercat la un moment dat să slăbească, după ce scăpa de un număr mai mare de kilograme, apoi îl punea dublu înapoi.

Chrissy Metz a divorțat după 7 ani de mariaj

„După primul mare rol (în „American Horror Story: Freak Show, unde a purtat un costum care o mărea și mai mult), am avut un moment de revelație. M-am întrebat ce voi face dacă voi ajunge atât de grasă încât nu voi mai putea merge sau nu voi mai încăpea pe ușă. Mi-am dat seama că nu îmi doresc așa ceva”, a povestit Chrissy pentru revista People.

Chrissy recunoaște că i-a fost destul de greu să se facă remarcată, dar a reușit, iar până să obțină rolul din „This is us”, în 2015, care a făcut-o celebră și bogată, a avut diverse joburi ca să poată să supraviețuiască.

„Când m-am dus la casting la „This is us” aveam doar 81 de cenți în contul meu bancar. Îmi vine și acum să plâng când mă gândesc”, a povestit actrița.

Metz a precizat că ea consideră că oamenii cu forme XXL sunt de asemenea sexy și atractivi.

„Vreau să fiu foarte clară, fie că slăbesc sau rămân la fel, va fi doar alegerea mea și o voi face doar pentru sănătatea mea, ci nu pentru că aș crede că persoanele supraponderale nu sunt sexy. Eu consider că sunt atrăgătoare și sexy”, a mai povestit Metz pentru The List.

Chrissy Metz are iubit cu 13 ani mai tânăr

Chrissy Metz s-a născut pe 29 septembrie, 1980, în Florida, dar în primii 8 ani din viață a trăit în Japonia, unde a fost detașat tatăl ei, care lucra în marina americană.  Actrița mai poate fi urmărită în Breakthrough (2019)  și Sierra Burgess Is a Loser (2018), și are numeroase spectacole, alături de trupa ei „ The Vapors”, Metz având o voce spectaculoasă. .

Dacă, în serialul în care joacă, Chrissy are o viață sentimentală tulburată, în viața reală, aceasta se poate lăuda cu iubiți celebri. Mai mult, ea a fost căsătorită timp de șapte ani cu Martyn Eaden, de care a divorțat în decembrie 2014.

Chrissy a povestit în cartea ei „This Is Me: Loving The Person You Are Today”, că  l-a cunoscut pe Martyn pe un site de matrimoniale. Metz trăia în Los Angeles, iar Eaden în Anglia, cei doi au corespondat intens pe email înainte ca Eaden să o viziteze pe actriță în Statele Unite. Un an mai târziu, în 2007, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii în Santa Barbara, California. Însă lucrurile nu au decurs așa cum își dorea ea întrei ei, iar după șapte ani au divorțat, dar au rămas prieteni, potrivit oprahmag.com.

„Pur și simplu nu ne potriveam. Dar îl iubesc și mereu îl sun și îl întreb ce face. Încerc să fiu o fostă soție bună”, a povestit Metz.

Ulterior, Chrissy s-a îndrăgostit de un coleg din echipa de filmare. Relația lor a durat aproape trei ani, iar apoi s-au despărțit, iar iubitul ei a părăsit și show-ul TV. Însă, îndrăgita actriță a găsit repede alinare în brațele compozitorul și cântărețul  Hal Rosenfeld, în vârstă de 26 de ani. Deși acesta este cu 13 ani mai tânăr, cei doi par să se înțeleagă de minune. Cei doi și-au făcut relația publică în luna ianuarie, pe covorul roșu, la gala de decernare a premiilor Globurile de Aur 2019.

Hal și Metz nu au dezvăluit cum s-au cunoscut, însă cei doi sunt topiți unul după celălalt. „El este foarte de treabă și toți din jurului lui Chrissy îl plac. El o adoră și ea este topită după el”, a declarat  un prieten al celor doi.