O sursă din anturajul lor a declarat că certurile se țin lanț de ani buni, iar viața lor a ajuns un iad. Iar cele mai multe dispute au legătură cu zvonurile că Rande, de 56 de ani, ar înșela-o pe Cindy, cu patru ani mai tânără.

Cum copiii deja au crescut, iar fata deja are propria carieră în modelling, următorul pas va fi divorțul, mai spune sursa.

Cindy este absolut convinsă că soțul o înșală, iar zvonurile care apar periodic nu îl ajută deloc pe acesta. În plus, se știe că lui Rande, care are afaceri cu cluburi de noapte și băuturi, îi place să flirteze. Viața de noapte pe care o duce îi oferă și nenumărate oportunități de a cunoaște și seduce femei. Iar femeile îl găsesc atrăgător fără excepție. 

O înșală de când s-au căsătorit

În 2004, o chelneriță de la barul unui hotel, Harmony Kubiak, a povestit că ea și Rande s-au sărutat și mângâiat îndelung și că ”aproape au făcut sex”. Potrivit acesteia, totul se întâmplase în 2000, la numai doi de ani când o luase de soție pe Cindy.

”A fost un șoc pentru Cindy când a aflat”, a povestit sursa. ”Toată lumea a crezut atunci că Cindy îl va părăsi, dar ea a rămas alături de el”, mai povestește ea.

Apoi, în urmă cu câțiva ani, cei doi au mers la terapie de cuplu. Se pare, însă, că nu i-a ajutat prea mult. Relația lor e atât de complicată încât nu prea mai sunt șanse să fie vreodată remediată, a mai spus sursa.

Foto: Hepta

Vezi și Cindy Crawford și soțul ei au sărbătorit 20 de ani de căsnicie. Sunt îndrăgostiți ca în prima zi. Cum arătau când s-au căsătorit

Citește și: