Au trecut zece ani de când cei doi actori au decis să pună punct căsniciei lor. În prezent, Florin și Cătălina nu își mai vorbesc și nici măcar nu se mai văd. Actrița a decis să se recăsătorească cu fostul ei diriginte.

Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață formau cândva unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Jucau împreună pe marile scene sau în cunoscutele producții românești, însă iubirea lor a dispărut. De fapt a ei, pentru că actorul a fost pus în fața faptului împlinit. Iar motivul e stupid pentru a încheia un mariaj, lasă el de înțeles.

Acum, la zece ani de la momentul separării, celebrul actor poate vorbi despre ruptura de cea alături de care credea că va îmbătrâni.

Suferință, multă suferință

Deși este un bărbat puternic, Florin Zamfirescu recunoaște că a suferit mult după Cătălin Mustață, mai ales că divorțul a venit pe nepusă masă. Nu se aștepta ca la vârsta de 62 de ani să rămână singur.

Potrivit actorului, fosta soție ar fi luat decizia despărțirii reproșându-i acestuia că nu se implică destul de mult în a-i oferi ajutor în cariera sa de actriță. Imediat după ce și-au spus adio, Cătălina a dispărut din viața actorului, situație ce l-a demoralizat pe acesta.

”Am suferit… Nu mă așteptam ca la 62 de ani să rămân singur. Ei i s-a năzărit… nu vreau să intru în amănunte penibile… dar adevărul e următorul: ei i s-a năzărit că eu nu o ajut destul să se remarce în meseria noastră. Deși, dacă suntem cintiți, după ce n-am mai fost împreună, ea a dispărut de tot! Până atunci, nu era revistă în care să nu fie, apăream împreună, eram un cuplu admirat și iubit…

Ea îmi spunea: ‘nu mă ajuți destul, nu joc la teatru destul’… I-am reproșat o dată: ‘să știi, că dacă lucrezi cu un regizor și îmi spui mie acasă cât de nesuferit îți este regizorul ăla, tu poți să-i spui lui că îl iubești, că îl admiri, el simte și nu te va mai distribui niciodată. Iar dacă faci așa cu toți cu care lucrezi, o să rămâi singură”, a povestit Florin Zamfirescu.

Florin Zamfirescu: ”Ea s-a recăsătorit acum cu fostul ei diriginte”

Deși au trecut zece ani de la momentul în care au divorțat, cei doi nu-și vorbesc nici în ziua de astăzi.

De asemenea, actorul a povesit că îl cunoaște pe actualul soț a Cătălinei Mustață, fiind de părere că aceasta a căutat un bărbat mult mai puternic decât ea. Așa a ajuns să se mărite cu fostul ei diriginte.

Chiar și așa, Florin Zamfirescu susține că fosta sa soție are o căsnicie tare ciudată: ea în țară, soțul său în America.

”Noi nu vorbim… Eu o salut dacă ne vedem, ea nu răspunde. Eu nu știu ce rău i-am făcut fetei ăsteia. Acum m-am liniștit, au trecut 10 ani.

Ea s-a recăsătorit acum cu fostul ei diriginte. Ea, probabil că vrea neapărat unul mai puternic ca ea, un profesor. Că și eu eram… Dar e o căsnicie ciudată, pentru că el e în America, predă acolo…

E un bărbat normal, l-am cunoscut. E mai în vârstă ca ea.”, a mai declarat celebrul actor.

Cât despre actor, acesta nu mai e singur în prezent. E căsătorit pentru a patra oară. Are o stare precară a sănătății, luând pastile cu pumnul în prezent. Este însă îngrijit exemplar de Daciana Toma, soția lui, care este medic.

Vezi și Actorul Florin Zamfirescu are probleme grave de sănătate la 71 de ani: „Iau 18 pastile pe zi. Dacă nu le iau, mor”. Cine e îngerul lui păzitor

Citește și:

Imagine rară cu Monica Gabor și Irinuca. Zici că sunt surori. Ce frumoase sunt!

Alina Pușcaș, întâmplare nefericită: ”Cred că este pentru prima oară când mă bucur de această modă forțată cu măștile. V-aș arăta, dar mi-e rușine”. Ce-a pățit vedeta