Florin Salam s-a simțit foarte rău, iar medicii l-au diagnosticat cu COVID-19. Conform realitatea.net, Roxana Dobre, soția sa, a fost cea care l-a dus de urgență pe solist la spital.

Din câte se pare, starea cântărețului de manele nu este una tocmai bună, el având nevoie de oxigen și fiind conectat la aparate.

A mai fost internat cu Covid și anul trecut. Fratele lui a fost ucis de coronavirus

Florin Salam a trecut prin clipe dificile și anul trecut din cauza Covid – 19. Și atunci a fost internat în spital. În plus, el are și probleme de sănătate mai vechi.

Fratele artistului a murit după ce s-a îmbolnăvit de Covid. Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, a fost răpus de Covid în 2020, după ce a stat internat timp de o lună în Spitalul Matei Balș. Pe lângă coronavirus, Nelu Stoian suferea și de diabet, obezitate și probleme cardiace.

După ce fratele lui a fost internat, Florin Salam a organizat o conferință de presă în fața Institutului „Matei Balș” pentru a-i forța pe medici să ofere familiei informații în legătură cu starea de sănătate a fratelui său.

„Nu aș fi făcut acest gest, să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui. Suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el. Este durerea noastră„, declara la acea vreme cântărețul.

Citește și Veștile proaste nu se mai opresc. Prima declarație a fiului lui Arșinel, după ce tatăl lui a fost internat la azil

Citește și:

Ce semnificație are numele ales de Vlăduța Lupău pentru fiul ei, Iair. Primele fotografii în formula de 3!

Melanie Griffith, în cea mai scurtă rochie de ziua ei! Câți ani a împlinit actrița