Florin Salam apare într-un videoclip distribuit în social media în seara zilei de 7 august. Filmarea se regăsește și pe contul oficial de Instagram al fiicei sale, Betty. În filmare, Florin Salam apare îmbrăcat în negru, abătut, obosit, vizibil afectat de anunțul cu care a decis să vină în fața fanilor săi.

Cunoscutul cântăreț de manele a anunțat că a părăsit România și este plecat în străinătate pentru a-și rezolva problemele de ordin medical, notează Antena1.

Fiica lui Florin Salam a distribuit, și ea, anunțul manelistului

Manelistul nu a spus țara în care se află și a subliniat că nici nu poate să o facă: „Sunt plecat din țara mea. Nu pot să vă zic țara unde sunt, decât că sunt plecat pentru sănătate”, a menționat el încă de la debutul anunțului.

Florin Salam a ținut să facă anunțul atât pentru fanii muzicii sale, cât și pentru cei la care a programat cântări și a încasat banii. Manelistul a ținut să menționeze că a lăsat o persoană de contact și că va returna sumele: „Nu îmi face plăcere să fac acest anunț, dar aceasta este situația. Vă rog să îmi acordați înțelegere”, a spus el în descrierea clipului.

„Vă salut, prietenii mei, îmi salut toată familia și bineînțeles am intrat să vă spun ceva foarte important, pentru că sunt plecat din țara mea, nu pot să vă zic țara unde sunt, pentru că nu am cum să vă spun, decât că sunt plecat pentru sănătate.

Voi trebuie să mă înțelegeți cel mai bine. Am intrat mai mult să informez oamenii unde aveam de cântat în curând, că voi pune un număr de telefon, cât de curând, unde să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea, unde să vă returneze sumele de bani și să stați liniștiți, pentru că totul se va rezolva.

Dar vreau să informez toată lumea că am nevoie, neapărat, de o perioadă de pauză. Este mai important ca oricând. De aceea am intrat și vă mulțumesc din suflet că mă înțelegeți și să vă dea Dumnezeu sănătate, vă pup și vă iubesc!”, a spus Florin Salam în mediul online.

În luna mai, Florin Salam a fost internat în spital

Anul trecut, în vară, Florin Salam a fost internat în spital și conectat la aparate după ce s-a îmbolnăvit de Covid, iar anul acesta, în luna mai, manelistul a fost din nou spitaliat pentru 10 zile. După externare a ținut să precizeze că nu se lasă de cântat.

„Nu! O să cânt în continuare! Vreau mai puțini bani și mai multă viață de acum încolo. (…) Am avut o săptămână de spitalizare, am fost internat, știe toată lumea, asta e, 25 de ani de oboseală. Că arăt eu tot bine, asta e altceva. Îmi cer mii de scuze”, spunea atunci Florin Salam, într-un live, pe Facebook.

Citește și: VIDEO Primele imagini cu Florin Salam după ce a fost externat. A urcat direct pe scenă și a făcut show

Citește și: Florin Salam, internat în stare gravă. Manelistul a fost conectat la aparate pentru a putea respira