Juratul de la X Factor a povestit într-un Instastory pe Instagram că el și Naomi au vrut să meargă la Londra, la începutul anului, însă nu au fost lăsați să intre în țară, fapt pentru care și-au ales altă destinație și au plecat într-o vacanță romantică în Dubai. Artistul nu a apucat așadar să-i cunoască și el familia sau prietenii iubitei sale, însă părea destul de încântat de faptul că se află în Dubai.

„Nu ne-a primit Boris Johnson în Londra, așa că am plecat în Dubai”, spune Ristei pe înregistrare.

Naomi și Florin s-au filmat în camera de hotel, într-o locație de lux din Dubai, iar fanii au fost surprinși de cât de bine a început să vorbească britanica în română. În înregistrare, ea a dezvăluit și cum îl alintă pe artist, căruia îi spune „tati”.

Florin-Ristei-NaomiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Florin Ristei a povestit într-un interviu cum s-a îndrăgostit de Naomi. Acesta a mărturisit că i-a plăcut de ea din clipa când a văzut-o, dar abia după Bootcamp și-a luat inima în dinți și a vorbit cu ea, când Naomi nu a reușit să ocupe unul dintre cele trei scaune puse la dispoziție de mentorul său, Delia.

De acolo, relația lor a evoluat. Au decis să-și dea o șansă și nu regretă faptul că nu au ”furat startul”.

Ba mai mult, Ristei a dus-o pe Naomi să-i cunoască mama, a mărturisit el pentru Antena 1: ”Mama i-a arătat poze cu mine, foarte vechi, și am mâncat varză călită. I-a plăcut.”

Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru sursa citată.

Întrebat cum a primit publicul vestea, fostul câștigător al concursului X Factor România a explicat că a primit multe mesaje frumoase de la prieteni și cei care-l admiră ca artist și om.

„Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi.

Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori.”, a completat cântărețul.

Și, dacă în plan personal, lucrurile merg foarte bine între Florin și Naomi, cei doi nu exclud posibilitatea unei viitoare colaborări artistice.

„Dacă reușim să facem ceva mișto, eu zic că da”, spune solistul trupei Freestay.

Pe lângă pasiunea pentru muzică, Naomi Hedman iubește tot ce ține de fashion și chiar activează în domeniul modei. Ea este un fotomodel apreciat și a semnat contracte în timpul petrecut în România.

Citește și:

Ștefan Stan, emoții cu micuța Elif, venită pe lume acum o lună. „Trei zile nu am pus mâna pe ea”. Simbolul ascuns al numelui ales

Gina Pistol și Smiley sunt pregătiți pentru venirea bebelușei. Cum arată camera ei și cine le va boteza fetița?