Într-un clip ce trebuia să fie unul cuminte și sobru, aproape oficial, Florin Ristei, care voia să le mulțumească fanilor și tuturor celor implicați în emisiune pentru participare, a fost luat prin surprindere chiar de iubita lui, care a făcut mai multe gesturi neașteptat de tandre.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru un sezon extraordinar de X Factor într-un an destul de greu. Mulțumesc Super 4, un grup senzațional, îmi pare rău că n-ați câștigat. A fost o plăcere să fiu în juriu alături de Ștefan, Loredana și Delia și mulțumesc producției pentru că m-a ales să fac parte din acest proiect. (…)

Sper să aveți un 2021 foarte bun, pentru că eu am avut un an… Come on!”, a spus Florin Ristei, moment în care a fost întrerupt de Naomi.

View this post on Instagram

A post shared by Florin Ristei (@fristei)

Frumoasa Naomi a intrat în cadru ca o felină, îmbrăcată doar în desuu-ri și cu pieptul generos parțial la vedere, extrem de sexy și senzulă, l-a luat pe după gât pe Ristei și a decis să rămână până la final în cadru.

Vizibil stânjenit, dar fericit, Ristei chiar s-a trezit cu limba iubitei sale pe obraz, cu totul neașteptat. Cât despre fani, niciunul nu a bănuit măcar că va fi în public la așa o manifestare de pasiune.

”Cel mai mare premiu l-ai luat tu! E in dreapta ta, la final”, i-au transmis fanii lui Ristei.

Vezi și Bat clopotele de nuntă pentru Florin Ristei și Naomi Hedman? Juratul de la X Factor, detalii despre inelul de logodnă

Citește și:

Brad Pitt a împlinit 57 de ani! Chip de basm, viață de film! Ce caraghios era când era mic!

Gina Pistol, declarație de dragoste atipică pentru Smiley: E amuzant de sinceră! ”Îți mulțumesc că mă iubești chiar dacă uneori sunt…”