Florin Ristei și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că se află peste Ocean, tocmai în Miami, alături de partenera lui, fotomodelul Naomi Hedman. Ei au publicat și câteva fotografii de la plajă, risipind zvonurile care-i dădeau despărțiți.

Naomi Hedman a împlinit vârsta de 30 de ani pe 23 martie. A schimbat prefixul, iar aniversarea a găsit-o într-unul dintre cele mai frumoase orașe americane, Miami, din statul Florida. Atât ea, cât și Florin, au publicat poze pentru fanii de pe Instagram.

florin-ristei-si-naomi-hedman-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au cunoscut la „X Factor”

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au întâlnit în anul 2020, când frumoasa englezoaică a pășit pe scena X Factor în calitate de concurentă. În audiții, Florin Ristei a urcat și el pe scenă și a cântat alături de Naomi. Tânăra a ajuns până în Bootcamp, dar parcursul său în competiție s-a oprit acolo. Ulterior, între Florin Ristei și Naomi s-a înfiripat o poveste de dragoste. Toate datele arată că ar putea face casă bună împreună: sunt logodiți, se potrivesc, și-au cunoscut familiile, iar Naomi se simte în România, ca acasă.

Înainte să vină în România, la X Factor 2020, Naomi Hedman s-a făcut remarcată în Marea Britanie, în cadrul unui controversat reality-show intitulat «Ex on the beach», unde a făcut spectacol și audiență. „Ex on the Beach” este un serial de televiziune reality britanic, difuzat pe MTV, și care a avut premiera pe 22 aprilie 2014.

Citește și: Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, pictorial de infarct în vacanță. S-a lăsat dusă de val, iar reacția solistului spune totul

Citește și: VIDEO Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, dans amețitor pe o celebră manea. Reacția solistului e genială