Florin Ristei a semnat un nou contract cu Antena 1 pentru postul  de jurat în noul sezon X Factor. Acesta va ocupa locul lăsat liber de Horia Brenciu, care s-a reîntors la Vocea României, la Pro TV.

Asta nu e singura modificare de la X Factor. Luna trecută, reprezentanții Antena 1 anunțau căîn noul sezon  în noua formulă de jurizare, nu îl vom mai regăsi pe Carla’s Dream, locul acestuia fiind luat de Loredana Groza.

Astfel, potrivit Libertatea, Ristei va fi cel de-al patrulea jurat al emisiunii X Factor, alături de Loredana Groza, Delia și Ștefan Bănică. Mai mult, se pare că filmările pentru următorul sezon, în această formulă, vor începe chiar zilele viitoare.

Răzvan și Dani revin ca prezantatori la X Factor

Așadar, Florin Ristei a ajuns de la concurent la jurat. Dacă în urmă cu șapte sezoane câștiga marele premiu al show-ului X Factor, acum el a revenit la masa juraților, acesta fiind se pare marele lui atuu ca antrenar.

Ristei a participat în 2013 la emisiunea-concurs, fiind în echipa Deliei. „Vreau să uite lumea că am cântat cândva în trupa Amicii, este un concurs și abia acum o să-mi măsor puterile”, spunea Ristei, înainte să plece acasă cu trofeul și marele premiu de 120.000 de euro.
Mai mult, în emisiune se intorc si Răzvan și Dani, înrolul de prezentatori la X-Factor, după un sezon cu Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

Anunțul a fost făcut chiar de Răzvan Simion și Dani Oțil, astăzi, în emisiunea Neatza. Au fost anunțate și audițiile, care încep astăzi și se țin doar în București, ca măsură de prevenție în contextul pandemiei.

Citește și: