Florin Ristei și britanica Naomi Hedman formează un cuplu de aproape un an de zile, dar dragostea lor pare mai puternică ca niciodată. Astăzi este ziua frumoasei brunete și artistul a vrut să marcheze această zi cu o postare inedită pe rețelele de socializare.

Naomi-si-risteiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

El a pus pe Instastory o imagine cu frumoasa lui iubită pentru a-i ura un călduros „La mulți ani”, dar i-a făcut și o adevărată declarație de dragoste.

„La multi ani pentru unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Te iunesc ”, a scris Ristei în mesajul pentru Naomi.

Frumoasa Naomi Hedman, îndrăgostită lulea de Florin Ristei. Cum a reacționat artistul când ea i-a făcut o declarație de dragoste în văzul tuturor

Ce spune Florin Ristei despre relația cu Naomi Hedman. Când a început de fapt povestea lor de dragoste

Florin Ristei ar fi cerut-o în căsătorie

După mai multe zvonuri că artistul se pregătește să o ceară în căsătorie pe frumoasa britanică, o imagine publicată recent de acesta a cucerit internetul. Artistul apare lângă frumoasa lui iubită, care își ține la vedere mână stângă, având pe inelar un frumos inel ce pare a fi de logodnă, iar fanii au întreba imediat dacă Ristei a cerut-o deja în căsătorie.

Relația lor a început pe scena X Factor, însă chimia dintre cei doi a fost atât de puternică, încât lucrurile s-au așezat imediat pentru ei. S-au mutat împreună, Naomi i-a cunoscut deja părinții, iar vedeta de la Antena 1 se pare că e decis să renunțe la burlăcie pentru superba britanică. Fotografiile pe care cei doi le postează în mediul online sunt o dovadă vie a faptului că nimic nu poate sta în calea fericirii lor. Mai mult, artistul a dezvăluit că mama lui e foarte încântată de iubita sa.

”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut. (n.r. Relația) Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.