S-au cunoscut la X Factor, iar Florin Ristei s-a îndrăgostit de ea din momentul în care a văzut-o și în scurt timp au început să formeze un cuplu. Au trecut doi ani de atunci, iar dragostea lor pare mai puternică ca niciodată. Astăzi este ziua frumoasei brunete și artistul a vrut să marcheze această zi cu o postare inedită pe rețelele de socializare. El a pus pe Instastory două imagini în care apare cu frumoasa lui iubită pentru a-i ura un călduros „La mulți ani”, dar i-a făcut și o adevărată declarație de dragoste, cu un simplu „Te iubesc”.

„Astăzi este ziua ei și n-am vreun text siropos ? altfel, i love her (n.r. o iubesc)❤️ la muuulți aaaani, @hmnaomi! ? ”, a scris Ristei în mesajul pentru Naomi.

Fanii au reacționat imediat și i-au feliciatat pe cei doi pentru iubirea pe care și-o poartă: „Sunteți atât de frumoși!! La mulți ani Naomi”, „La mulți ani! Îmi place mult de voi si de muzica voastră”, „Sunteți atât de frumoși împreună…”, ”Aniversare frumoasa și tot ce-i mai bun!”, „La Mulți Ani sănătoși și frumoși! Poate aud ca va intemeiati și voi o familie, ca urmează sa deveniți părinți! Sa va iubiți si sa plutească iubirea între voi cât mai mult timp! Să fii un bărbat lângă care sa se simtă iubita, apreciată și protejată!”.

florin eSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Relația lor a început pe scena X Factor, însă chimia dintre cei doi a fost atât de puternică, încât lucrurile s-au așezat imediat pentru ei. S-au mutat împreună, Naomi i-a cunoscut deja părinții, iar vedeta de la Antena 1 se pare că e decis să renunțe la burlăcie pentru superba britanică. Fotografiile pe care cei doi le postează în mediul online sunt o dovadă vie a faptului că nimic nu poate sta în calea fericirii lor. Mai mult, artistul a dezvăluit că mama lui e foarte încântată de iubita sa.

”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut. (n.r. Relația) Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.