Dacă toți erați curioși și mă întreba lumea de ce nu mai ești la Neatza, de ce n-ai mai apărut, te-a dat afară, ce ai făcut? Sunt bine, mă întorc săptămâna viitoare, am agățat doar un pic de Covid de câteva zile, de vreo 9. Sunt bine”, a spus Florin Ristei pe un Instastory, în care s-a filmat în timp ce stă în pat și vorbește pe nas.

Florin ristei are covid 19 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Florin Ristei, un nou sezon la X Factor

Pe lângă emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Ristei mai are încă un proiect de calibru mare: X Factor, show-ul care pune în valoare cele mai frumoase voci. Florin Ristei deja a început al doilea sezon al emisiunii, iar dacă anul trecut s-a ocupat de grupuri, anul acesta i-a revenit grupul de fete.

Anul trecut mulți au fost convinși că Florin Ristei, deși e abia venit în emisiune va reușit că câștige emisiunea cu grupul format din patru italieni, „The Super 4”, însă în cele din urmă trofeul a mers la Ștefan Bănică.

Tot la X Factor, Florin Ristei și-a cunoscut și actuala iubită, pe Naomi Hedman, concurenta din grupa Deliei. După ce Naomi a primit vestea că nu va merge mai departe în concurs, Florin și-a luat inima în dinți și și-a mărturisit sentimentele pentru ea.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro. Mai mult, cei doi îndrăgostiți s-au logodit și deja au planuri de nuntă.

Citește și:

Alexia Eram și-a cumpărat apartament în buricul Capitalei, din propriii bani: „Trei camere, cochet şi e al meu!”

Alexia Eram și-a cumpărat apartament în buricul Capitalei, din propriii bani: „Trei camere, cochet şi e al meu!”