Florin Piersic a oferit un interviu, în exclusivitate pentru „Agenţia VIP”, unde a lămurit zvonurile despre problemele lui de sănătate. Actorul a infirmat cum că ar avea vreo problemă, ci din contră. Acesta se simte extrem de bine la 83 de ani, face sport, pentru a se menţine plin de energie şi nu poate fi catalogat deloc în rândul „apariţiilor horror”, aşa cum a făcut-o presa în ultima vreme.

 

Florin Piersic a ajuns de nerecunoscut. Cum a fost fotografiat marele actorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„N-am avut nimic, domnișoară. Inventează, nu am avut nimic (probleme de sănătate, n.r.). S-a spus că sunt desfigurat, că arăt rău, apariție horror. Dacă eu sunt apariție horror, vă arăt eu un coleg de-al meu. (…) Eu mă țin de femei, să nu cad. Sunt bine, sunt atât de sănătos, ce mai inventați, măi, oameni buni? Vă doresc ca la 83 de ani cât am eu, să ajungeți și să arătați ca mine. Mă duc la înot, mă plimb, fac multe. Nu joc fotbal, din cauză că nu mai am aceeași condiție fizică, dar îmi place să asist la meciuri” a mărturisit Florin Piersic, cu zâmbetul pe buze.

„Foarte multă lume cu care mă întâlnesc mă întreabă de ce m-am făcut actor. Eu sunt actorul românilor în țara asta mică dar fermecătoare, m-am gândit să fac întâlniri cu publicul.E dificil să mă deplasez pentru aceste spectacole, dar mi-am asumat această grea problemă la anumită vârstă” a mai spus Florin Piersic, pentru „Agenția VIP”.

Întrebat care este cel mai mare regret al lui, FLorinn Piersic a răspuns fără să stea pe gânduri: „Că trece timpul…”.

Citește și: