Trăim datorită amintirilor”, declară Florin Piersic în emisiunea Dincolo de aparențe, care se va difuza astăzi, de la 13:00, la Antena Stars. Marele actor are și planuri ambițioase de viitor: „Vreau să mă specializez în engleză, ca la 102 ani să pot să mai vorbesc și eu cu cine o mai fi pe atunci”, glumește maestrul pe seama faptului că nu vorbește încă limba lui Shakespeare.

Invitatul special al Florentinei Fântânaru spune că se simte cel mai bogat român grație oamenilor pe care a avut șansa să îi cunoască de-a lungul vieții, iar printre ei se numără și Pablo Picasso, cel de la care are un autograf. „Eram cu Picasso și i-am cerut un autograf. Mi-a desenat un cal care fuge și-a spus: <>”, povestește emoționat Florin Piersic.

Tu stii cine a fost Pablo Picasso, omul al carui nume are 23 de cuvinte?

Actorul, care debordează de vitalitate și energie, se declară dependent de cei care îl înconjoară. „Nu știu ce m-aș face fără să mă întâlnesc cu oameni. Din 100 pe care îi întâlnesc, 98 îmi zâmbesc. Nu-i cunosc, dar ce poate să fie mai frumos?”, se întreabă actorul. Totodată, există ceva și care îl întristează și îl pune pe gânduri. „De asta sunt trist astăzi, dacă sunt trist… Prietenia e foarte rară, inodoră și incoloră în zilele în care trăim noi acum. Nu se poate să fi fost cu unul prieten și peste câteva zile să-l trădezi, să te desparți, ca și cum n-ați fi împărțit atâtea”, spune maestrul.

Cum s-a comportat atunci când a zburat pentru prima dată cu avionul, ce amintiri are împreună cu personalități ale cinematografiei românești și mondiale, cum i se adresează Oana Pellea și care este declarația emoționantă pe care i-a făcut-o Ștefan Bănică aflați azi, de la 13:00, la Antena Stars.

Credit foto: Antena 1

Florin Piersic și Florentina Fântânaru

Credit foto deschidere: Wikimedia, Credit foto 2: Antena 1