Cel mai iubit actor român, Florin Piersic va reveni peste doar câteva zile pe scena Teatrului Național din București, unde va juca împreună cu actrița Medeea Marinescu, în piesa de teatru „Străini în noapte”. Spectacolul, aflat pe primele poziţii în topul preferinţelor iubitorilor genului și în regia renumitului Radu Beligan, este programat pentru datele de 12 octombrie și 16 noiembrie, de la ora 20.00.

În piesa „Străini în noapte”, actorul Florin Piersic interpretează rolul lui Pierre, care, după o noapte petrecută într-un bar, este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu). În acea seară, el află un lucru care îi va schimba viaţa. Însă până la dezvăluirea secretului, Julietta îi mărturiseşte mai întâi că este prostituată, apoi că este reporter şi că face documentări pentru următorul articol, iar aceste schimbări de situaţie sunt menite să dezvăluie cum sunt cu adevărat cele două personaje.

Pierre simte că nu a realizat tot ce şi-a propus în viaţă, iar Julietta este o femeia care vrea să obţină tot ce îşi propune și să-şi recapete o parte din viaţa pe care a pierdut-o în tinereţe. Drumurile lor se intersectează, deoarece fiecare vrea altceva de la celălalt, iar acest lucru îi conduce spre alte secrete care urmează a fi dezvăluite.

Biletele pentru prima reprezentanţie au fost epuizate, iar, pentru a doua pot fi cumpărate la preţul de 100 de lei, de persoană, de la casa de bilete a sălii de spectacol, din oficiile Poştei Române, din librăriile Mihai Eminescu şi Cărtureşti, precum şi online, de pe site-urile specializate.

Credit foto: Facebook