Sasha, fiul lui Florin Piersic junior și al fostei jurnaliste Andreea Cipcă, a împlinit 7 ani pe 13 ianuarie. Juniorul este frumos de pică și asta a subliniat și tatăl lui în postarea de pe Instagram. „Am reușit să fac o poză cu Brad Pitt, care împlinește azi 7 ani”, a scris actorul în dreptul unei poze superbe cu fiul lui, ai cărui ochi albaștri par moștenire de la bunicul Piersic. Dana Rogoz, Corina Dănilă, Jojo au comentat imediat și i-au urat și ele „La mulți ani” simpaticului Sasha.

florin-piersic-junior-si-fiulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Florin Piersic junior, despre copiii lui

Din 2004, până în 2008 Piersic junior a avut o relație cu actrița Dorina Chiriac, din care s-a născut Sonia, fiica lor de 16 ani. Adolescenta este pasionată de desen și are aptitudini cu totul speciale.

Sonia e un geniu. Îmi pare rău că eu, ca părinte, spun asta, dar nu o spun de suprafață. Chiar e. Îmi pare rău că spun asta. Iar geniul vine la pachet cu niște dificultăți, nu e simplu. Cu ea nu te înțelegi la orice oră și oricând. Dar ea desenează într-un fel la care eu nici măcar nu pot visa. Eu nu înțeleg cum a făcut desenul ăla. Și-atunci e normal să îmi ador copiii”, declarat Florin Piersic jr, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Sasha, fiul lui Florin Piersic junior, s-a născut din relația actorului cu fosta jurnalistă Andreea Cipcă. În 2016, când băiatul a venit pe lume, Florin a postat pe Facebook următorul mesaj: «Bine ai venit, Sasha, bărbatul! O lume întreagă te-a așteptat să o schimbi».

„Nu vreau să devin patetic, dar mi se pare normal. Un copil schimbă tot. Sasha e foarte încăpățânat, are multă personalitate, ține foarte mult la părerile lui și e greu să discuți cu el în anumite situații. Dar acum îmi umplu niște goluri cu el. Mă joc cu Lego, am făcut niște pereți cu vopsea și desenăm cu creta, multe, multe lucruri. Acum încerc să îl țin departe de playstation. Nu cred că-mi seamănă. El e foarte atletic și foarte energic. Știe foarte multe lucruri de care eu nu aveam habar la 7 ani și nu stă toată ziua pe Internet. Nu stă pe Internet. Le află de la școală”, a mai declarat actorul, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Florin Piersic junior, confesiune amară după ce tatăl său a apărut într-un celebru podcast: „Mi-am luat destule șuturi, în toate felurile posibile”

Citește și: Florin Piersic junior, dezvăluiri emoționante despre copiii lui: „Sonia e un geniu. Chiar e. Iar geniul vine la pachet cu niște dificultăți”

Citește și: Războiul declarațiilor. Florin Piersic i-a dat replica fiului său: „Păi o dată spui așa, o dată spui așa?”. Tăios, dar și blajin, marele actor și-a spus partea lui de adevăr

Citește și: Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic, pentru care a scris o carte! Care sunt femeile care s-au iubit cu marele actor