„Denise Rifai nu a știut un lucru esențial. Anume că îmi propusesem să fiu sincer, orice m-ar fi întrebat, și să nu ocolesc nici o întrebare. Dacă ar fi știut, poate că întrebările ei ar fi fost mult mai incomode.

Oricum, după această emisiune am fost sunat (aproape imediat) de doi celebri podcast makers. Aveam numerele lor salvate în telefon, așa că n-am răspuns. Libertatea pe care mi-am luat-o în emisiunea Denisei nu se va repeta prea curând. Am multe lucruri de rezolvat, atât în plan profesional cât și personal, și nu cred că e bine să mă opresc din drum ca să văd ce prostie a mai scris vreun tabloid.

Las link-ul către întreaga emisiune în primul comentariu. (Mulțumesc, Denise Rifai, pentru profesionalism și pentru ocazia oferită)

Florin Piersic junior: „M-am despărțit definitiv de niște oameni”

Acum, trag o linie groasă (cu markerul negru) și încerc să înțeleg ce mi s-a întâmplat în acest an. Am învățat multe lucruri. Mi-am luat destule șuturi, în toate felurile posibile. M-am despărțit definitiv de niște oameni, și am întâlnit alții, de care m-am apropiat iremediabil. Am scris (încă) un scenariu de film, poate (încă) unul care nu va ajunge niciodată să devină realitate. Nevermind. M-am bucurat că am putut să scriu din nou. În general, Sonia și Sașa au fost cele două motive de a merge mai departe.

Cu toate că, pe măsură ce eu înaintez în vârstă, cele 24 de ore ale unei zile par să se comprime îngrijorător, trag speranță că o să duc la capăt câteva lucruri frumoase, în 2023.

Încerc să mă prefac că nu există viruși, pandemii, operațiuni militare speciale. Încerc să uit felul în care, chiar acum, supraviețuiesc mulți oameni, fără apă sau curent electric, în frig și disperare. Mergem înainte.

România nu se mai face bine, dar noi mergem înainte. În al doilea comentariu, o să găsiți un link către „Moș Crăciun cu plete dalbe”, în interpretarea Corului Madrigal.

(Explicație: eram în mașină, ascultam Radio România Cultural. Am prins o parte dintr-un interviu cu Veronica Bojescu, o doamnă care, pe vremuri, a făcut parte din celebrul cor. M-au impresionat profund discursul și poveștile ei (probabil că, acum, are undeva în jur de 85 de ani). La un moment dat, interviul s-a întrerupt și a fost difuzat cântecul cu Moș Crăciun. A durat un minut și jumătate. Atât.

Dar mi-a atins cele mai ascunse răni, și mi le-a mângâiat cu putere de vindecare. Repet: un minut și jumătate. Încercați. Brusc, mi-am adus aminte care este, de fapt, adevăratul spirit al Crăciunului. Crăciunul trăit acum foarte mulți ani, alături de mama mea. Crăciunul care nu are legătură nici cu Mariah Carey, nici cu Pepsi sau Coca-Cola, și nici cu vreo Crăciuniță proaspăt ieșită de la salon sau sex-shop. E vorba de celălalt Crăciun. Crăciunul uitat. Încercați. Un minut și jumătate)”, este mesajul lui Florin Piersic junior, scris pe contul personal de Facebook.

Războiul declarațiilor. Florin Piersic i-a dat și el replica fiului său: „Păi o dată spui așa, o dată spui așa?”

Florin Piersic junior și părintele lui, Florin Piersic, și-au disecat relația fiu-tată în cadrul unor apariții televizate și online. După ce juniorul a spus lucrurilor pe nume la emisiunea lui Denise Rifai, la Kanal D, seniorul i-a dat replica în cadrul celui mai nou podcast realizat de Mihai Morar. Invitat la „Fain și simplu”, Mărgelatu’ a apăsat pe câteva butoane care dor, dar a transmis și câteva mesaje mai blânde.

„Zilele trecute a avut un interviu, 40 de întrebări cu.. doamna aceea. În care a spus, Florin Piersic junior, că «tatăl meu a fost foarte mult lipsă»… Dar apoi tot el s-a contrazis, pentru că povestește că «eu merg foarte rar acasă, că așa e profesia asta». Păi o dată spui așa, o dată spui așa? Care-i cel mai mare actor al timpului nostru? «Tata. Florin Piersic», a spus el”. Aceasta e declarația dojenitoare pe care Florin Piersic a făcut-o în cadrul podcastului lui Mihai Morar. În urma acestui podcast, care face vâlvă în online, Florin Piersic junior a decis să își scrie of-ul, pe Facebook.

Citește și: Florin Piersic junior, adevărul despre ruptura de celebrul lui tată: „El a venit și a făcut cumva bășcălie. M-a durut”. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Citește și: Războiul declarațiilor. Florin Piersic i-a dat replica fiului său: „Păi o dată spui așa, o dată spui așa?”. Tăios, dar și blajin, marele actor și-a spus partea lui de adevăr