Florin Piersic jr a fost invitatul lui Marius Tucă la emisiunea online „Marius Tucă Show”, difuzată de Gandul.ro pe platformele online. Rare sunt ocaziile în care Florin Piersic jr vorbește despre relația cu Florin Piersic senior, dar acum a spus tot ce are pe suflet. El a recunoscut că l-a marcat un episod petrecut în pandemie.

Florin Piersic jr, dezvăluiri dureroase despre relația cu tatăl său

„Eu am avut în pandemie un spectacol la Zalău și am fost la cabană la el și am vrut să-i fac o surpriză. Când m-a văzut la poarta casei s-a blocat și a venit la mine și nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul (în semn de salut), na, pandemie. Asta cumva m-a șocat un pic, dar după aia, la un sfert de oră, el stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță. El avea nevoie de un public. Lipsea și eu nu cred că pot fi.

După asta am stat și m-am gândit: mai, nu-mi văd copilul de un an… dar să-i miros părul… să bag un nas în ceafa lui, să vorbesc cu el”, a declarat, cu tristețe, Florin Piersic Jr.

„Există undeva o ruptură care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum. Eu nu am avut o relație reală. Îmi pare rău că spun asta. E ok. Avem o relație corectă, dar nu profundă”, a mai dezvăluit Florin Piersic Jr.

Florin Piersic are doi băieți, Dani (38 de ani, din relaţia cu Anna Szeles) și Florin (46 de ani, din mariajul cu actriţa Tatiana Iekel). Aceștia i-au dăruit, la rândul lor, nepoți.

Citește și: Florin Piersic, fotografie rară cu fiica lui, Sonia. Cum s-au pozat cei doi

Citește și: Toată lumea se întreba și acum s-a aflat. Câți bani încasează Florin Piersic. Ce pensie are actorul la 85 de ani